Kiderült pár dolog a Pixel 5-ről

Az Android 11 referenciamodellje lehet az új Google-telefon, még az idén bemutatkozhat.

Nagy nehezen kipréselte magából nemrég a Google a Pixel 4a nevű telefonját, de máris elkezdtek szállingózni az információk a következő referenciamodellről, amely az Android 11-gyel együtt mutatkozhat be. Ezzel együtt úgy tűnik, hogy bár egy kicsit kétségesnek tűnt, de a Google nem tett le arról, hogy saját neve alatt dobjon piacra okostelefonokat, ráadásul a FitBit bekebelezése után a hordható elektronikai termékek is kaphatnak némi erősítést.

A Pixel 5 most sebességteszten járt, ebből fakadnak a friss információk, amelyek alapján a termék a Qualcomm középkategóriás, de már 5G hálózatokon működő lapkakészletét, a Snapdragon 765G-t kaphatja meg 8 GB RAM-mal felvértezve. A kijelzőt a korábbi hírek alapján a Samsung és a BOE szállíthatja be kameralyukas kialakítással, ha minden igaz, akkor 120 Hz-es képfrissítéssel. Elemzők arra számítanak, hogy hátul két kamerát kap majd a termék.


[+]

Vezeték mentes töltésre képes lesz, akár visszafele is (tehát tölthetünk róla más termékeket is), a 700 dolláros ársávban indulhat majd az értékesítés azokban az országokban, ahol korábban is elérhetők voltak a Pixel készülékek hivatalosan. Ebben a listában Magyarország nincs benne, Európában az Egyesült Királyság, Írország, Németország és Franciaország kap majd a telefonból, aminek a hírek szerint Pixel 5XL néven egy nagyobb testvére is érkezhet, mindkettő természetesen a friss, 11-es verziószámú Androiddal a fedélzetén.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés