Hirdetés

Akciófigyelő: Új színben kapható a Samsung Galaxy Tab S7

A sötétkék festés jól áll a letisztult dizájnnak és mindkét méretváltozatnak.

Rendkívül versenyképes ellenfeleket kapott tavaly az iPad Pro család a két Galaxy Tab S7 személyében, és a nálunk járt nagyobbik a mi tetszésünket is elnyerte, bizonyítja a plecsni. De szó szerint is bejött nekünk a táblagép: letisztult, szögletes formájával és épp annyi kávával, hogy kényelmes legyen a 12,4"-es képátlót kínáló készülékeket megfogni, nem lehetett panasz a külsőre.


[+]

Már készül a folytatás, amelyet a Samsung támogatási oldala a minap véletlenül buktatott le, ám a nyár még messze van. De addig se marad adós a márka csúcskategóriás táblagéppel – újdonság helyett ugyanakkor egy új színnel kell beérni, amely a misztikus kék fantázianevet kapta és az itt közölt képeken lehet megpillantani.


[+]

Maradt természetesen a 120 Hz-es panel, amely a Tab S7 esetében LTPS TFT, a Tab S7+ esetében pedig Super AMOLED típusú, akárcsak a passzoló ökoszisztéma DeX elrendezéssel, a csomagolásban mellékelt  S Pen stylusszal és külön vásárolható billentyűzettel. A Snapdragon 865+ SoC-re ma sem lehet panasz, ahogy a 6/8 GB RAM-ra vagy a 8/256 GB-os tárolóra sem, microSD bővítéssel. Az USB-C porton tölthető, 8000 / 10090 mAh-s telep is felnő a feladathoz.


[+]

Hangszóróból négy jár az AKG támogatásával, kamerából pedig három: 8 megapixeles elöl és 13 + 5 megapixeles hátul normál, illetve széles látószöggel. A misztikus kék Galaxy Tab S7 WiFi változatban 259 990 forintba, LTE modemmel pedig 294 990 forintba kerül, a Tab S7+-ért WiFi kiszerelésben 334 990 forintot kell otthagyni ma induló, azaz február 19-ei értékesítéssel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés