2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Keveset változnak majd az új iPhone-ok

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Bloomberg

Legalábbis ránézésre. Iparági források információi alapján azért komolyabb fejlesztésekre lehet számítani, főleg a kameraképességek terén.

Hirdetés

Az Apple terveit elvileg ismerő források szerint az iPhone Xs és Xs Max továbbfejlesztett kamerarendszerrel várható, bár három hátlapi szenzort csak az Xs Max kaphat. Egyelőre. A normál és telés lencsét egy széleslátószögű egységgel tervezik kiegészíteni, illetve finomítanak a szoftveres képfeldolgozáson is. Kétszer hosszabb élő fotókat lehet majd készíteni, valamint tervben van egy videó és képjavító funkció, ami a véletlenül szerencsétlenül levágott részeket rekonstruálja a témából.

Elvileg itt idén már három kamera lesz.
Elvileg itt idén már három kamera lesz. [+]

A hosszabb érzékelőtávú, 3D kamera idén viszont még nem kerül kereskedelmi forgalomba, noha dolgoznak a kiterjesztett valóság fejlesztésén és az arcazonosítás precízebbé tételén. A Type-C csatlakozó sem idei projekt, bár már tesztelik a portot, valószínűleg 2020-ban találkozhatunk először ilyen interfésszel szerelt iPhone modellel. Az 5G-re szintén várni kell még egy keveset, új lapkakészlet és továbbfejlesztett Face ID viszont már idén várható. A Bloomberg szava járásával élve: mondják, az emberek [akiknek tudomása van a a gyártó terveiről].

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.