Keveset változnak majd az új iPhone-ok

Hirdetés

Az Apple terveit elvileg ismerő források szerint az iPhone Xs és Xs Max továbbfejlesztett kamerarendszerrel várható, bár három hátlapi szenzort csak az Xs Max kaphat. Egyelőre. A normál és telés lencsét egy széleslátószögű egységgel tervezik kiegészíteni, illetve finomítanak a szoftveres képfeldolgozáson is. Kétszer hosszabb élő fotókat lehet majd készíteni, valamint tervben van egy videó és képjavító funkció, ami a véletlenül szerencsétlenül levágott részeket rekonstruálja a témából.

Elvileg itt idén már három kamera lesz.
Elvileg itt idén már három kamera lesz. [+]

A hosszabb érzékelőtávú, 3D kamera idén viszont még nem kerül kereskedelmi forgalomba, noha dolgoznak a kiterjesztett valóság fejlesztésén és az arcazonosítás precízebbé tételén. A Type-C csatlakozó sem idei projekt, bár már tesztelik a portot, valószínűleg 2020-ban találkozhatunk először ilyen interfésszel szerelt iPhone modellel. Az 5G-re szintén várni kell még egy keveset, új lapkakészlet és továbbfejlesztett Face ID viszont már idén várható. A Bloomberg szava járásával élve: mondják, az emberek [akiknek tudomása van a a gyártó terveiről].

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés