Két régebbi Xiaomi vált Android 10-re

Vele együtt pedig MIUI 11-re: ezen a héten a Mi Max 3 és a Mi 8 Lite tulajdonosai örülhetnek.

Hirdetés

Jó tudni, hogy a Xiaomi nem feledkezett meg régebbi készülékeiről, és bár nem mindegyik frissül aktuális Androidra, a MIUI legújabb verzióját tucatnyi kapja meg évekig. A Xiaomi Mi 8 Lite és Mi Max 3 jó helyzetben van, hiszen elindult a nemzetközi változatokra a MIUI 11 főverzió közzététele, és vele együtt a két phablet Android 10-re is vált.


A Mi 8 Lite [+]

Igazán kellemes volt a Mi 8 Lite amolyan kompakt phablet méretével és FHD AMOLED paneljével, a Mi Max 3-at meg egykor táblagépnek hívtuk volna, 6,9"-en ugyanis nem sok választotta el egy másik termékkategóriától. Persze ma már alig dobnak piacra táglagépet, óriástelefont persze tucatszámra. Szerencsére most már nem sok választja el ezt a két mobilt egy modern Xiaomitól, ami a szoftverfelületet illeti.

Előzmények

  • Nem lesz Mi Mix 4

    Legalábbis egyelőre: a Mi Mix Alpha jelenleg egyedüliként képviseli a Xiaomi dizájnsorozatát.

  • Xiaomi Mi Mix 3 - kicsúszó szerelés

    A Mi Mix széria a hármas modellel sem okozott csalódást, a kialakítás ismét egyedi, a teljesítmény kifogástalan, az ára pedig mérsékelt.

  • Xiaomi Mi 8 Lite - cukormentes étrend

    A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.

Hirdetés