Két hét múlva startol a Honor papírmágusa

A roppant vékony Magic V3-at elkíséri a Vs3, a MagicPad 2 és a MagicBook Art 14 is.

Kifejezetten kedvelik a hajlítható telefonok a nyári forróságot: a minap futott be a csupa külső kijelzős Motorola Razr 50 Ultra, és nem csak a Samsung tár további két foldable készüléket a nagyközönség elé a párizsi olimpia kezdete előtt: az Unpacked esemény után két nappal, július 12-án startol a Honor Magic V3 és a Magic Vs3, igaz: egyelőre csak Kínában.


A Honor Magic V2 összecsukva sem volt túl vastag, szétnyitva pedig nagyon vékony volt[+]

A Magic V3 az egyik legjobban várt telefon, elvégre elődje nyitva mindössze 4,7, csukva pedig 9,9 milliméter vastag volt, 231 grammjával pedig úgy állapodott meg egy nagyobb telefon tömegében, hogy belülre 7,92"-es, kívülre pedig 6,43"-es panelt pakolt, és még az 5000 mAh-s telep is belefért. Ha sikerül ebből még egy kicsit faragni, szilíciummal doppingolt teleppel pedig az akkumulátor energiasűrűségén és kapacitásán javítani, nagyon komoly kihívót kaphat a Galaxy Z Fold6.

A Magic V3 rendkívül vékonynak tűnik a Honor előzetesén
A Magic V3 rendkívül vékonynak tűnik a Honor előzetesén [+]

Persze szükség lehet a Honor részéről a komolyabb gyártási darabszámra és a megfelelő marketingre, hogy a Snapdragon 8 Gen 3-mal és 16 GB RAM-mal várt Magic V3 ne csak különlegesség és presztízstermék, hanem világsiker legyen. A szerényebb Magic Vs3 mellett elkíséri a csúcskészüléket a MagicPad 2 táblagép és a MagicBook Art 14 laptop is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés