Készül a Gear 360 második generációja

Az eddigi pletykákkal ellentétben a Gear 360 utódja nem valószínű, hogy Gear 360 Pro néven várható, elvileg a bemutatáskor a következő Gear 360 néven számíthatunk rá. Az SM-R210-es eszköz már több hatóság és szervezet adatbázisában is felbukkant, többek között az indiai importnyilvántartóban, a WiFi Alliance oldalán, most pedig az amerikai szövetségi kommunikációs bizottságának (FCC) honlapján.


[+]

Túl sokat ezen kívül nem nagyon árul el a jelentés, egy mellékelt render ellenben eltérő kialakítás mutat. A következő Gear 360-at ezek szerint inkább kézben hurcibálandó holmiként kell elképzelni, bár nem kizárt, hogy a szabványos állványmenetet sem hagyják le az állítólag lényegesen strapabíróbb burkolatról, csak az nyilvánvalóan nem a gömb alján lesz. A Gear 360 utódjánál valamivel nagyobb szenzorra és fejlettebb stabilizálásra is számítani lehet, főleg, ha az állvány helyett tényleg a kézi megoldás lesz a nyerő.


Forrás: Weibo [+]

A Gear 360 utódjánál valamivel nagyobb szenzorra és fejlettebb stabilizálásra is számítani lehet, főleg, ha az állvány helyett tényleg a kézi megoldás lesz a nyerő. Aki pedig még mindig nem unja a Galaxy S8 képeket, azoknak is tudunk szolgálni friss, bár koránt sem feltétlenül hiteles anyaggal. A teljes galériához kattints a képekre!

Előzmények

  • Samsung Gear 360 - a legjobb gyerekcipő

    A koreai gyártó 360 fokos kamerája a jelenlegi legjobb a piacon, de a technológia még nagyon friss, hosszú az út addig, hogy megszülessen a közel tökéletes eszköz.

  • Insta360 nano - buborékvilág

    A 360 fokos kamerák még csak most kezdik hódító útjukat, de már nagyjából lehet látni, hogy mi lehet a történet vége. Az egyik első fecske az iPhone-okkal használható Insta360.

Hirdetés