Képernyőkamerára cseréli a hátlapi kijelzőt a Nubia Z30

A Z20 folytatása így is különleges lesz, természetesen csúcshardverrel.

Hirdetés

Csapatunk tetszését is elnyerte a Nubia Z20, amely az előlapi kamera elrejtését nem mozgó alkatrésszel, hanem a komplett optika és szenzor kihagyásával oldotta meg – cserébe a hátlapra is került egy méretes panel, és az ottani kamerák jobb minőségű önfotók és csoportfotók készítését hozták el.


A Nubia Z20 a hátsó kamerákkal és másodpanellel tudta le a szelfikérdést [+]

Azóta viszont eljutott a tömeggyártásig az OLED pixelek mögé rejtett kameratechnológia (elég vegyes eredményekkel), és úgy tűnik: a Nubia Z30 is ezt az utat választja. A kiszivárgott renderkép így aztán teljesen zavartalan előlapot ábrázol, hátlapi másodpanel extra ára vagy és méretbeli komplikációja nélkül – erre az oldalra a renderkép amúgy négy optikát ígér, 16 és 135 mm közötti fókusztávolsággal.

A Nubia Z30 nem hivatalos renderképe
A Nubia Z30 nem hivatalos renderképe (forrás: Fertile) [+]

Bár természetesen a kép még nem zárja ki, hogy egy másodpanel mégis megbújjon a hátlapon, a dolog tulajdonképpen okafogyottá válhat. A Snapdragon 888 pedig garancia a remek teljesítményre, oldaltól és feladattól függetlenül. A kijelzőbe integrált szelfiminőségre ugyanakkor a márkának komolyan rá kell gyúrnia, hogy a csúcskategóriában versenyképes legyen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés