Képeken egy új, Európába szánt olcsó Honor okostelefon

Renderképek, specifikációk és euróban kifejezett ár is napvilágot látott a Honor X6a kapcsán.

Nagyot szakít a Honor a belépőszintű és a középkategóriás szegmensben Európában, legalábbis ezt mutatják az eladási számok. Az X-széria belépőszintű készülékei Magyarországon is kifejezetten népszerűek, az általunk is tesztelt Honor X6-ból pedig most új változat készül megjelenésre. Az Appuals szerezte meg és publikálta a fotókat és specifikációkat a készülékről, emellett az árat is megtudták, a 6/128 GB-os verzió 169 euróért kerülhet piacra az öreg kontinensen. Ez 65 ezer forint körüli összeget jelent.

Honor X6a fekete színben
Honor X6a fekete színben [+]

Ezért a pénzért a készülék 6,56 hüvelykes IPS LCD kijelzőt kínál majd (720 x 1612 pixellel és 90 Hz-es frissítéssel), jobb oldalon, a bekapcsológombban található ujjlenyomat-leolvasó szenzorral. A hátlap alatt egy Qualcomm Snapdragon 480+ lapkakészlet dolgozhat, mellé 6 GB memóriát és 128 GB bővíthető tárhelyet kínálhat a Honor. A telefonon már az Android 13-as rendszer futhat, rajta a 7-es Magic UI (vagy más néven MagicOS) felhasználói felülettel.

Honor X6a zöld színe
Honor X6a zöld színben [+]

A készülék az előlapján egy csepp alakú notchban a kijelzőbe lógó 5 MP-es kamerát kínál majd, a hátlapon egy 13 MP-es széles látószögű kamera és egy 2 MP-es mélységérzékelő segédszenzor készíti a fotókat LED villanóval megsegítve. A Honor július 12-én, holnap tart egy bemutatót Kínában, ahol a Magic V2 okostelefon, a Magic Pad 13 tablet és a Watch 4-es okosóra lesz a téma. Az X6a nem valószínű, hogy külön premiert kap, hisz Kínában egy nagyon hasonló hardveres konstrukciót Play 40 néven már piacra dobott a Honor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés