Képeken a Xiaomi Smart Band 8

Marad az ovális forma, lecsatolható lesz a szíj.

Hirdetés

A koreai NRRA-nál (National Radio Research Agency) járt hatósági viziten a Xiaomi legújabb okos karperece, a Smart Band 8. Amit megtudni ebből az, hogy Bluetooth 5.1-et használ majd a Band 8, hogy M2239B1 a modellszáma a készüléknek, valamint hogy 3,87 V-os lesz a beépített Li-ion akkumulátor.


(forrás: Go Android) [+]

Az NRRA fotói már többet elárulnak. Egyrészt megerősítik, hogy marad a mágneses pines töltőcsatlakozó, marad a pirulaszerű ovális forma, és változik a szíj. Az eddigi, az eszköz testét is körülölelő gumiszíj helyett az új modell két külön szíjat használ majd, ezeket pedig a fotó alapján mágnes és gomb rögzíti majd a karkötő testéhez. Ezt a megoldást Smart Band 7 Pro esetén már láthattuk. Ahogy látszik a képen, a karkötő továbbra is fel lesz szerelve pulzoximéterrel, viszont arról egyelőre nem tudni, hogy bővülni fog-e az egészségügyi vagy sportfunkciók száma.

A Band 8-ról készült fotók.A Band 8-ról készült fotók. A Band 8-ról készült fotók. (forrás: Go Android) [+]

A Smart Band 8 mellett a koreai hatóságok a Redmi Watch 3 Lite változatát is vizsgálták, ami arra utal, hogy hamarosan bemutathatja és piacra dobhatja a Xiaomi új, olcsóbb okosóráit és karkötőit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés