Képeken a Realme X2 Pro és szupertöltése

Nagyban készül a Realme az október 15-ei, európai startra, ahol három készülék közül kétségtelenül a Snapdragon 855+-szal szerelt X2 Pro lesz a főszereplő.

Hirdetés

Rövid idő alatt tízmillió készülék eladásával a háta mögött elérkezett az idő, hogy az Oppo almárkájaként indult Realme hivatalos európai startot vegyen, erre pedig október 15-én, azaz jövő hét kedden kerül sor.


(forrás: Weibo) [+]

A legszerényebb ide ellátogató modell, a Realme 5 Pro is nyolcmagos Snapdragon 712-t kínál, 48 + 8 + 2 megapixeles hátlapi kamerarendszerrel, míg az Ázsiában már szintén piacon lévő X2 Snapdragon 730G-t 64 + 8 + 2 + 2 megapixeles felhozatallal.


(forrás: Weibo) [+]

Ám a főattrakció az X2 Pro lesz Snapdragon 855+-szal, 90 Hz-es képfrissítéssel, AMOLED technológiával és apró kameracseppel. Mindez pedig az előzetesek után élő kémfotókon is megtekinthető. A hátlapon itt is 64 megapixeles lesz a főkamera, további három szenzorral.


(forrás: Weibo)

Érdekes új információ a Realme weibós oldaláról az 50 wattos VOOC szupertöltés (korábban 65 wattról volt szó), ami azért nem akkora érvágás, lévén a márka 10 perc alatt 40%-nyi etetést ígér, 35 perc alatt pedig a 4000 mAh-s telep teljes vacsoráját.


(forrás: Weibo)

Bár túl nagy visszhangja eddig nem volt a Realme brandnek a nyugati piacokon, ha a fenti hármas és kiváltképp az ár/érték bajnok csúcskészülék barátságos árcédulával fut be, akkor komolyan megizzaszthatja a Xiaomit és a többi hasonló vonalon versenyző gyártót.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés