90 Hz-es képfrissítéssel érkezik az új ár/érték bajnok

A Realme X2 Pro emellett 65 wattos gyorstöltést, 64 megapixeles főkamerát és 20x-os hibrid zoomot is bevet majd.

A Realme az Oppo almárkájaként indult, és éppúgy a BBK Electronics kötelékébe tartozik, mint a OnePlus vagy a Vivo. A brand kifejezetten jó ár/érték arányú ajánlatairól ismert, ezt húzza alá rövid egyéves fennállása alatt meghaladott, tízmilliós eladási mutatója.

Az olcsó készülékeket persze mindenfele viszik, mint a cukrot, most viszont egy ízig-vérig csúcskategóriás telefon készül a Realme boszorkánykonyháján, és az brand európai Twitter-csatornájának közlése előrevetítheti, hogy az X2 Pro az öreg kontinensen is megjelenik. A készülék olyan nyalánkságokat ígér, mint a Snapdragon 855+ SoC vagy a 90 Hz-es képfrissítést kínáló, alighanem AMOLED panel, apró kameracseppel.

Hátul négy optika tudhatja le a normál fotózást (64 megapixel), az ultraszélest és a szupermakrózást (115 fokos látószög, autofókusz), a zoomot (akár 20x-os hibrid nagyítással) és a portrékészítést (dedikált lencsével). A méretesnek ígérkező telepet pedig a 65 wattos VOOC adapter töltheti percek alatt csurig. A márkát ismerve a csúcsfelszereltséghez ráadásul elérhető ár tartozhat, úgyhogy várjuk a megjelenés további részleteit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés