Képeken a Poco X3 GT

Valahonnan ismerős a dizájn.

Nem aggódjon a kedves olvasó, ha képzavarban van az alábbi rendereket nézve, vagy ha a felsorolásra kerülő nevekbe belezavarodik. A Xiaomi és almárkái ugyanis egyszerre szoktak ugyanolyan néven különböző telefonokat piacra dobni, vagy ugyanazt a készüléket más titulusra átcímkézni. Létezik például a nálunk ismert Redmi Note 10 Pro, egy remek 4G-s mobil AMOLED panellel és 108 megapixeles főkamerával, de ez nem teljesen ugyanaz, mint az indiai Redmi Note 10 Pro, mert az 64 megapixeles főkamerát visel és a Note 10 Pro Max kapott arrafelé 108 megapixeleset.

A Poco X3 GT hivatalos renderképe
A Poco X3 GT hivatalos renderképe (forrás: 91mobiles) [+]

Ott van aztán a kínai Redmi Note 10 Pro, ami a MediaTek Dimensity 1100 chip révén már egy 5G-s darab, de mezei IPS panellel és 64 megapixeles kamerával, és a július 28-án startoló Poco X3 GT annyira hasonlít rá, hogy úgy tűnik: szimpla átcímkézésől van szó. Ha így van (és miért ne lenne), akkor 6,6"-es FHD+ panelre lehet számítani 5000 mAh-s teleppel és akár 67 wattos gyorstöltéssel, a RAM és tárhely kiosztás pedig 8/256 GB-is terjedhet.


(forrás: 91mobiles) [+]

Az is kérdés, hogy ez a Poco pontosan mely piacokon jelenhet meg, mert ki tudja: a kínai Redmi Note 10 Pro másutt akár más nevet is kaphat, mondjuk Mi előtaggal. És persze, a teljesség igénye nélkül ott van még a Redmi Note 10, a Note 10 5G, A Note 10T 5G, a Note 10S és az elnevezési káosz nem áll meg ennél a Xiaomi brandnél, gondoljunk csak a Mi 11 szériára.

Azóta történt

Előzmények

  • Poco X3 Pro - hardverfrissítés

    Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.

  • Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel

    Topkamerával és csúcskijelzővel villant a Redmi, de nem minden arany, ami fénylik.

  • Poco M3 - felújított állomás

    A kategória legjobb vétele papíron a Poco M3, amely a Xiaomi minőségével és rendszerével egyébként is ütőképes, de a hatalmas akkumulátor még rátesz egy lapáttal.

  • Poco X3 NFC - minden, ami kell

    Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.

Hirdetés