Hirdetés

Karácsony, nyereményjáték, CES

Hirdetés

Sokak számára a mai nap az év utolsó munkanapja, de vannak, akik már most szabin vannak, legalábbis ha abból indulok ki, hogy tegnap délután 1 körül is őrült forgalom volt a Moszkva Széll Kálmán tér környékén, mert az autók nem fértek be a Mammut parkolójába. Én pedig csak rádiózni mentem a Trend FM stúdiójába. Nálunk viszont nem áll meg az élet, persze mi sem törjük össze magunkat, hiszen az év ezen szakaszában már nem jönnek új készülékbejelentések, de speciel tesztcuccunk még van bőven.


[+]

Ráadásul nem is gyenge cuccok, mert még szentkuti11-nél hentereg az ASUS ROG Phone, Bocha pajtásnál dolgozik az LG V40, miközben mindjárt kész a Meizu 16th tesztje is, mindeközben pedig még egy Honor 10 Lite is beesett az ajtón. Úgyhogy még január elejére is jut teszt, de lesz ott más is, egy bizonyos CES, amit szokás szerint Las Vegasban rendeznek meg, idén pedig Bone123 képvisel bennünket, plusz Legendd és Laci is fel fognak ott bukkanni a Tech2 égisze alatt. Lesz külön utazási blog a CES kapcsán, hiszen Bone és Legendd már idén elhúznak Los Angelesbe, hogy aztán Vegas közbeiktatásával egy három hetes körtúrát nyomjanak le, aminek az összes állomását, szállását és tervezett pontját már előre tudom, mert annyi melóm volt benne, mintha én mennék. Hiszen Bone először utazik ilyen messze, Legendd pedig nem a szervezés világbajnokságának toronymagas esélyese.

Nem akarok itt spoilerezni, de csak érzékeltetésképpen elhinteném, hogy a CES ideje alatt a Vegasban egyébként rohadt olcsó szállások árai az egekbe szöknek, ezért előrelátó módon idén januárban már lefoglaltam egy szobát a Tropicanában, ami jó döntésnek bizonyult, mert ha most csinálnánk, akkor háromszoros lenne az árszorzó. És így sem olcsó, amúgy, de már idén januárban is ez volt markánsan a legjobb ajánlat a komplett környéket is átböngészve. (Ugyanez a helyzet Barcelonában az MWC idejére, vért izzadtam pár hónapja, hogy legyen egy vállalható kéglink, mert a bejáratott helyünket sajnos a tulaj pont felújítja, aminek ő bizonyára örül, mi meg nem, mert ha kész lesz, akkor drágább is lesz. Itt például a Google találati listájának 20-30. oldala között bukkantam rá egy pici ingatlanirodára, akik kemény 5 lakást adnak ki heti turnusokban és ott sikerült érvényes áron választani egyet.) A CES utazásunkat úgy egyébként a Xiaomi.hu fogja támogatni, amiért tökre hálásak vagyunk.

De van itt még más is, tegnap előttünk egy spéci nyereményjátékot, az úgynevezett törzsolvasói kontesztet. Ami nem azt jelenti, hogy csak törzsolvasók játszhatnak, de igazán szenyó kérdésekkel készültünk, amihez szét kell túrni az internetet és azoknak van nagyobb esélyük, akik hellyel-közzel képben vannak azzal, hogy miket csinálunk, hol, mikor és kik. Úgyhogy hajrá, a nyeremények összértéke nem túl markáns, mert az év során felgyűlt apróságokat kapartuk össze, de itt a dicsőség valószínűleg többet ér.

És mindezek után engedjék meg nekem az olvasók, hogy mind a magam, mind pedig a komplett stáb nevében a szokásos rövidítések formájában osszam meg jókívánságaimat, jelesül KKÜ és BÚÉK, plusz természetesen köszönjük mindenkinek az egész éves, megtisztelő figyelmet, jövőre is töretlenül nyomkodunk mindent, aminek köze van a mobilkommunikációhoz, meg lesz új design is. Addig is reméljük, hogy minél több olvasónknak jut a fa alá valami mobilos ajándék, hogy aztán lehessen az első tapasztalatokról egy jót fórumozni.

Azóta történt

Hirdetés