Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Kameraminták a Mi 9-cel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Wang Chuan Weibo

A Xiaomi társalapítója megosztott pár fotót a Weibón, természetesen a rendszer tömörít, de így sem rossz a Mi 9 teljesítménye.

Hirdetés

A Xiaomi Mi 9 Barcelonában mutatkozik be, de a Xiaomi társalapítója és alelnöke, Mr. Chuan Wang addig is volt szíves megosztani néhány fotót, ami az új csúcsmodellel készült. Ezek minőségét egyrészt kicsit redukálta a Weibo rendszere, másrészt a maradék képinformációk alapján a kamera 48 megapixeles felbontása helyett helyett 32 megapixeles beállítást használtak 4:3-as képarány mellett. A hátlapi rendszer egyébként egy 48 megapixeles Sony, egy 12 megapixeles másodlagos és egy ToF (time-of-flight) szenzorból áll.

A Weibo kicsit lebutította a képeket, de azért érdemes megnézni őket.
A Weibo kicsit lebutította a képeket, de azért érdemes megnézni őket. [+]

A szisztéma valószínűleg megegyezik a Honor View 20-nál megismert megoldással, ami szintén valahol 20-15 megapixel körül tud optimális eredményt hozni, valószínűleg nem véletlen, hogy a mintaképek is 32 felbontással készültek. Mindeközben a készülékről is kerültek elő képek, ami megerősítheti a csepp alakú szenzorszigetet és a már nagyjából ismert hátlapi elrendezést. Képek a galériában!

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.