- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Button
aktív tag
expansysban már van új moto g
és nem drágábban mint a régi
nekem tetszik, a réginek túl otromba volt az alján a fekete rész, talán ennek az kisebblehet lecserélem végre a defy-t, na nem mintha bármi baja lenne
-
Giorgio1313
aktív tag
Nekem tetszik az óra meg az is hogy nagy végre az eddigi ilyen órák úgy néztek ki a nagy kezemen mint ha játék volna...
a kérdésem hogy tudom hogy később jön fém szíjjal idén. De ha ezt megveszem akkor szerintetek lehet cserélni rajta?
-
Csapoati
nagyúr
Persze, minden okosóra vásárló hülyegyerek, jól megmondtad.
Továbbra sem értem, hogy ha valaki számára egy termék értelmetlen, miért gondolja úgy, hogy az ő kicsi buksija megegyezik a többi 7 milliárd emberével? Ugyanez megy a swarovskis meg arany színű cuccoknál is. Nem tetszik/nem kell? Nem veszed meg. De attól még másnak hadd tetsszen meg kelljen már, na.
#41: Biztos lesz majd ilyen is.
-
Ali G.
senior tag
az okosóra retek, levágták a kört így kár kör alakúra csinálni. Kíváncsi lennék a Hintre mennyire érzékeli a hangot ha a fülben van ,így túl messze van az ember szájától. A Power Pack érdekes és hasznos cucc.
-
HaZse
őstag
Igen. Az már értelmesebb. De még az se az igazi.
Már máshol leírtam mi lenne a jó:
- Legyen kinect lehetősége
- Legyen egy átlátszó e-ink kijelője és alatta a hagyományos analóg óra és tartalom esetén egy gombnyomásra jelenjen leg az értesítés.
- Működjön min. 1 hétig.
- Éjszaka is látható legyen. -
HaZse
őstag
Még mindig semmi értelme sincs ennek az okosóra mizériának. Valaki itt belinkelte a moto360 videóját. Hát azon is látszik, hogy szinte ugyanazt csinálja az ipse, mintha a telefonját csinálná. (tapizza).
De kérdem én: minek?
A gyártóknak jó, mert megveszi a sok hülye gyerek és már +1 eszközt fog nyomkodni, tölteni.
Részemről maradik a hagyományos óránál.
-
C$abi
aktív tag
Kár, hogy a Moto G 5 hüvelykes lett, mert az elődben pont a kompaktság volt az egyik szimpatikus tulajdonság.
-
zazumisi
tag
Hát nem tudom... Nekem telefon szinten kiesett mindkét újdonság.
Egyrészt sajnálom hogy növelték a méreteket, másrészt meg szerintem sokkal szebbek a 2013-as modellek.
Pedig nagyon vártam ezeket, mert lassan érik a telefoncsere nálam is, de lehet inkább Sony irányban nézelődök.. vagy beszerzek egy 2013-as Moto X-et. -
Nemtom, csak nekem nyílik ki a bicska a zsebemben attól, hogy végre vki csinálhatott volna valódi kör alakú kijelzőt, és akkor ilyen amatőr módon levágja az alját, hogy legyen hely egy fényérzékelőnek?
Hát részemről ott egye meg a rosseb a fényérzékelőt, ha nem tudják normálisan beletenni, hagyják ki!
Már csak ezért sem veszek 360-at, mert megütne a guta minden alkalommal, mikor ránézek: "miért nem kerek a számlap? Hol az alja?" -
azopi74
addikt
válasz
nothingface #20 üzenetére
Bejelentve még nincs, nem rég került piacra az előző, még hagyják kifutni a készleteket. De egyesek már az árát is tudják
Annyit biztos nem fog késni, mint az előző.generációs 4G
-
-
wortz
tag
Hogy megmondtam, hogy az új Motorolák lesznek akkora batár nagy tepsik, mint a csámcsung Galaxy S5. Hát gyakorlatilag akkorák. Emlékszem még, hogy reménykedett a sok kis bugris, hogy "kicsi kávával akár még akkora is lehet, mint az előd". Haha, hát nem.
Igaz ezen nincs semmi nevetséges, ezekből is egy nyomoronc phabletet csináltak.
Kicsi telefon fronton a siralmasabbnál is siralmasabb a helyzet. Aki nem akar phabletet, az...
Legalábbis gondolom a gyártók így gondolják. Undorító... -
tetszik az óra nagyon, de egy kerek kijelző hogy lehet 320 x 290 pixeles?!
-
roli543
őstag
A G nagyobb, mint az X... Az igen
-
tothmaxy182
őstag
-
Cyberpunk
félisten
Az óra az szuper. Kéne.
-
azopi74
addikt
válasz
nothingface #12 üzenetére
A 4G nélküliben nincs bizony, ahogy eddig sem volt
Most is csak a Moto G 4G-ben van 4G, a simában nincs, pont ezért hívják Moto G 4G-nek a 4G-s verziót.
Természetesen a 2014-esből is jön 4G-s változat.
-
kelly416
veterán
Nagyon várós az új Moto G, csak a kamerája legyen kissé jobb, mint az elődé...
-
Tamarel
senior tag
Moto 360: "Motorola claims you can get a full day of battery life on a single charge"
-
whYz
őstag
Moto G 5" es maradt HD felbontasu? Ennek nem volt semmi ertelme, 4.5" sokkal idealisabb, jobb a pixelsuruseg, sokkal kisebb a telefon, 1 kezben fogva is kellemesebb es az akksi is valoszinuleg tovabb birja. Remelem azert csinalnak megint kisebb 4.5"-es telefont ujra, kis kerettel, jo hardverrel, jo aron.
-
kcsa
veterán
válasz
nothingface #12 üzenetére
azt észre sem vettem, valóban, tényleg nincs benne - 4G-vel marad kínálatban a régi Moto G.
-
nothingface
tag
Az új Moto G-ben nincs 4G.
-
Csapoati
nagyúr
A headsetet csak en erzem eleg draganak (euroba atvaltva)?
A G utoda meg csak meretileg nott, nekem csalodas. De ha ez kell a nepnek... -
szabi820
tag
Kètkàrtyàs lesz az ùj G?
-
b4zsi-
őstag
Szerintem kár, hogy 5 hüvelykes lett az új Moto G.
-
Locutus
veterán
Az órában amoled vagy lcd van?
-
pulcsi
tag
Kell egy olyan füles.
-
kcsa
veterán
válasz
bollokcs80 #4 üzenetére
az usa ár mindig nettó, úgyhogy drágább lesz mint az elődje.
-
bollokcs80
Korrektor
Szép az óra, az új MotoG meg ennyiért álomszerű. (NYAMM!!!
)
-
moleculez
veterán
Az órának az a tokozás... (A TI él még, meglepett). A G, az jónak jó bár maradhatott volna 4.3-4.7 max.(elsőre az E-t láttam bele) A hint az meg érdekes kütyü. Látom alakul ilyen Moto-ökoszisztéma, és ez jó.
-
batai15
félisten
Óra ok.g nem.ronda az a hangszóró
-
hito
nagyúr
Hát ez az ordas tokozás (360) nekem nem jön be
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 10 46mm Rose Gold GPS bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch SE 2022 40mm GPS dobozos akku 94%
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest