Kémfotósoknak pózolt a Moto X+1 prototípusa

Hirdetés

Noha a mobilos kémfotózás szinte alapkövetelménye, hogy az elkészült kép legyen homályos és többet sejtető, mint megmutató, nem minden ilyen szakmában dolgozó tartja be a szabályokat. Az ilyen rebellisebb kémfotósok egyike lehet az az illető, aki vélhetően a Motorola Moto X következő generációs készülékét kapta lencsevégre, amelyet internetszerte csak X+1-nek becézgetnek.

Sztereó előlapi hangszóróval érkezhet a Moto X folytatása

Az előlap érdekessége a sztereó lejátszást sejtető hangszórópár, míg a hátlapon a méretes kameralencse és a fura kialakítású, dupla ledes villanó dobogtathatja meg a Motorola rajongók szívét, már ha a két pötty vaku funkcióval bír. A fa hátlap arra enged következtetni, hogy az új csúcsmodell folytatni fogja a Motorola különleges hátlapos tradícióit. A készülék várhatóan Full HD felbontású kijelzőt és Snapdragon 800-as chipsetet kap majd, illetve 2900 milliamperórás akkumulátort és 12 megapixeles hátlapi kamerát. A hivatalosan még nemlétező mobiltelefon bejelentése nem lehet túl messze, ugyanis a Moto X heteken belül egyéves lesz, és a tavalyi modell áresése is az új generáció érkezését vetítheti előre.

Azóta történt

  • Kamerák előtt pózol a Moto 360 és töltője

    Jó minőségű képek szivárogtak ki a Motorola Moto 360 karóráról, amely mágneses töltőn keresztül szívja magába az energiát.

  • Sajtófotón a Moto X+1

    A hivatalos premier előtt két héttel már minden kiderült a Lenovo égisze alatt munkálkodó Motorola remekül testreszabható csúcsmodelljének idei változatáról.

  • Megérkezett az új Moto X

    Lerántotta a leplet a Motorola az új csúcstelefonjáról, amelynek továbbra is Moto X a neve, ám sok minden megváltozott.

Előzmények

Hirdetés