Hirdetés

Kamerák előtt az Xperia S39h

Rövidesen újabb taggal bővülhet a Sony amúgyis bőséges termékpalettája, ám az S39h modellszám miatt közel sem biztos, hogy Kínán kívül is elérhető lesz. A japán gyártó az nemzetközi piacokra szánt készülékeinél idén már a Cxxxx számozási sémát használja, míg az ázsiai régióban továbbra is az S/M/L, vagyis kicsi, közepes és nagy nómenklatúrát használja. A készülék műszaki paramétereiről egyelőre nincs információ, mint ahogy azt sem tudni, hogy a fényes fehér burkolat végleges modellt, vagy csak prototípust rejt.

Előzmények

 • Sony Xperia SP - a jónevű japán

  Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.

 • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

  Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

 • Sony Xperia E - drága-e vagy?

  A japán gyártó újdonsága a specifikáció és a képességek alapján egy belépő szintű mobilt sejtet, ám egy kissé vastagon fogott a ceruza az árcédulán.

 • Megérkezett a Sony Xperia L

  A mai nap folyamán a japán gyártó az Xperia SP mellett egy középkategóriás terméket is bejelentett, mely az Xperia L nevet kapta.

Hirdetés