Június 29-én érkezik az Asus Zenfone 10

Magyar idő szerint délután 3-kor lesz a bemutató, az Asus pedig megerősítette, hogy marad a kompakt méret.

Korábban voltak arról szóló pletykák, hogy az Asus feladja a kompakt felsőkategóriás telefonok fejlesztését és beáll a sorba, a Zenfone 10 pedig 6 hüvelyknél nagyobb képátlóval rendelkező tepsi lesz. A tajvani cég maga cáfolta most ezeket a pletykákat, fellőtték ugyanis a hivatalos termékoldalt, rajta pár rövid videóval, melyek a Zenfone 10 egy-egy tulajdonságáról szólnak.

(forrás: Asus) [+]

Ilyen, hogy marad a kompakt méret, a kijelző képátlója 5,8 hüvelyk lesz. Megerősíti az Asus azt is, hogy a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-es lapkájával dolgoznak a mobilban, a kamera hattengelyes stabilizálást kap, és érkezik a vezeték nélküli töltés is a készülékbe, egy olyan funkció, melyeket a korábbi Zenfone mobilokból kihagytak. Kiderült még ezek mellett, hogy új színekben is elérhető lesz a telefon — köztük zöldben —, azt viszont egyelőre nem tudni, hogy megmarad-e például a 3,5 mm-es audio csatlakozó is a készüléken, hogy tényleg egykezes mindenes legyen.

A hivatalos premier június 29-én lesz, magyar idő szerint délután 3 órakor, ha minden jól megy, a megjelenés napján már tesztünk is lesz a készülékről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés