Júliusban érkezhet az Xperia 1s és 1v

Két új Xperia 1 variációt kaphat a japán piac, az egyiket tripla kamerával kapták lencsevégre.

Minden eddiginél kevesebb piacra koncentrál a Sony mobildivíziója, így próbálja meg azokon növelni részesedését, és kétségtelenül egyedi darab lett a 4K kijelzős, 21:9 arányú Xperia 1, amely Japánban már kapható. A gyártó saját piaca kiemelkedő fontossággal bír, éppen ezért szoktak arrafelé amolyan különkiadások felbukkanni, és a Sumahoinfo arról értesült, hogy július 9-én, Tokióban mutatkozhat be az Xperia 1v és 1s.

Az Xperia 1s, 1v vagy 2 lehetséges formája
Az Xperia 1s, 1v vagy 2 lehetséges formája (forrás: Sumahoinfo)

Ennél sokkal többet nem tudni, a fenti kép mindenesetre az Xperia 1 középre tájolt tripla kamerarendszeréhez képest bal felső sarokba száműzött lencsecsoportot vetít előre. Elhangzott egyébként az is, hogy a berlini IFA-n debütál majd az Xperia 2, ami két hónappal a fenti dátum után esedékes, szóval úgy tűnik, szorgosan folyik a munka a japánok boszorkánykonyháján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A fél világot otthagyják a Sony mobilok

    A nyereségesség a cél, úgyhogy a Sony Mobile innentől a fókuszrégiókra koncentrál, és lényegében feladja a világpiac nagy részét.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

  • Sony Xperia 1: újratervezés?

    XZ4 helyett 1-es számozással futhat be a nyúlánk kijelzős, tripla hátlapi kamerás Sony csúcsragadozó, aminek a kameráihoz a Light.co tehet hozzá okosságokat.

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

Hirdetés