2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Jobb kamerát és erősebb hardvert szeretnének az emberek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Lu Weibing Weibo

A Redmi megkérdezte a felhasználókat, hogy mit szeretnének kapni a Redmi Note 7 Proval. Amennyire tudjuk, pont azt tervezi a Xiaomi.

Hirdetés

A Xiaomi első, kizárólag Redmi márkanév alatt bemutatott készüléke a Redmi Note 7, amelyet nemsokára a Note 7 Pro fog követni. A Redmi brand vezérigazgatója, biztos, ami biztos, megkérdezte a felhasználókat a Weibon, hogy mit várnak a Pro modelltől, miben legyen több, vagy jobb, mint a Redmi Note 7. A válaszok között  az erősebb hardver, a jobb kamera és a több tárhely dominál. (Pedig a Note 7 microSD-vel bővíthető, igaz a dual SIM rovására, ami arrafelé kiemelten fontos funkció.) Tiszta szerencse, hogy ez valószínűleg mind meg is fog valósulni.


[+]

A hardver nyilvánvalóan fejlődik: a 11 nanométeres Snapdragon 675 váltja az alapmodell 660-as szettjét, tárhelyopcióból elvileg lesz 128 GB-os megoldás is, a kamerát pedig megegyező képességű és felbontású, de Sony egységre cserélik. A 4K felvétel eddig sem a lapkakészleten vagy a szenzoron múlt, nyilván stratégiai döntés volt, hogy kihagyták, a Pro verzió viszont valószínűleg ezt is tudja majd. A 8 GB rendszermemória érdekes módon láthatóan nagyon keveseket izgat, a 6 GB-ot úgy tűnik, elegendőnek értékelik.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.