Kerámiába burkolva is elérhető lesz az Umidigi csúcskészüléke

Hirdetés

Az Umidigi büszkén jelentette be a Z2 Pro forgalomba kerülésének pontos dátumát, ami augusztus 13, de előtte természetesen nyerni is lehet. Az összesen öt darab, egyenként 400 dolláros (110 ezer forint) készülék egyikére errefelé pályázhatunk. Az Umidigi Z2 Pro három variánsa tökéletesen megegyezik, mindössze a hátlap megjelenése tér el: az alapmodell a fény beesési szögétől függően változtatja a színét, a fekete variáns szénszálas mintázatot kapott, a prémium modellt pedig kerámia foglalták.


[+]

A specifikáció ezúttal meggyőző, a Mali G72 MP3 GPU-val dolgozó Helio P60-as szetthez 6 GB rendszermemóriát mellékeltek 128 GB bővíthető belső tárhellyel, a 153,4 x 74,4 x 8,3 milliméteres, opcionálisan kerámia házba pedig egy 19:9-es képarányú, 6,3 hüvelykes, szenzorszigettel kialakított, FHD+ panel került. A szigetre pedig két (16 + 8 MP), f/2 rekeszértékű előlapi kamera is, amelyet a Sony szállított az IMX371-es szériából.


[+]

A hátlapon szintén kettős kamerarendszer dolgozik a frontoldali szenzorokkal megegyező felbontásban, viszont a modulokat a Samsung jegyzi. A S5K2P7-es 16 megapixeles egység f/1,7-es apertúrával, míg a másodlagos 8 megapixeles S5K4H7 kamera f/2 rekeszértékkel bír. Videózni 4K-ban lehet, a 8.1-es gyári Android pedig természetesen támogatja az intelligens arcalapú feloldást, de a hátlapon azért van ujjlenyomat-olvasó is.


[+]

A két nanoSIM-et kezelő készülék minden hazai LTE sávon (is) hajlandó működni, így a B20-as 800 MHz-es frekvencián is, a megfogalmazás viszont nem teljesen egyértelmű, de nem kizárt, hogy a Z2 Pro dual active rendszerben üzemel. A kerámia variánshoz egyébként jár egy 15 wattos, vezetékmentes gyorstöltő pad is, név szerint egy Umidigi Q1 mint alaptartozék, ezzel a 3550 mAh-s telepet tölthetjük, Type-C USB-n keresztül viszont 18 wattos teljesítménnyel számolhatunk.


[+]

Van 802.11a/b/g/n/ac szabványon kapcsolódó kétsávos WiFi, NFC és 4.2-es Bluetooth, jack csatlakozó viszont már nem jutott, a csomagban így megtalálható egy 3,5 milliméteres jack adapter is. Meg egy védőtok is. A készüléket itt lehet majd megrendelni augusztus 13-tól. Noha papíron a termék elég ütőképesnek tűnik, mi azért nagyon szeretnénk élőben is kipróbálni, remélhetőleg hamarosan tesztkészülék is befut hozzánk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés