A HTC és az Android 5.0 Lollipop

A HTC saját Twitter csatornáján válaszolt az Android 5.0-val kapcsolatos kérdésekre. A legújabb, Lollipop névre hallgató főverziót a tegnapi nagy folyamán mutatták be, azóta pedig egyre több gyártó nyilatkozik az update-ekkel kapcsolatban, a Motorola sem várt sokáig saját bejelentésével.

A tajvani vállalat szintén elég jó hírekkel örvendeztette meg a publikumot, hiszen négy fontos készülék mindenképpen megkapja majd a nyalókás rendszert.

A 90 napos határidő egyébként onnantól kezdődik, hogy a HTC hozzájut a végleges Lollipop verzióhoz a Google-től. A tajvaniak még egy kecsegtető információval szolgáltak, ugyanis a fenti csak egy előzetes lista, később közölni fogják, hogy mely további készülékeket tartják kompatibilisnek arra, hogy valamikor a jövőben elérhetővé tegyék az Android 5.x-et. Ha lehetne tippelni, a Desire Eye biztosan, a One Max és néhány más Desire modell pedig remélhetőleg szintén élvezheti majd a támogatást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Készül a One M8 és M7 Lollipop frissítése

    A HTC fémes csúcsmodelljeire kilencven napon belül elérhető lesz a Google Android operációs rendszerének legújabb kiadása.

  • Lollipop rendszerbemutató

    A napokban debütált az Android 5.0 végleges verziója, a Lollipop, melyet az Android történelmének legnagyobb frisstéseként emlegetnek.

  • Késik a nyalókás frissítés a HTC One GPE variánsaira

    A Nexusok és néhány gyártói készülék után a HTC One M7 és M8 GPE modelljei kapták volna meg az Android 5.0-ás rendszerfrissítést leghamarabb, azonban a tulajdonosoknak még várniuk kell a csomagra.

  • Készül a HTC One M9

    Néhány fontos információ látott napvilágot a tajvani gyártó fémbe burkolt csúcsmodelljének jövő év elején érkező utódjáról.

Előzmények

  • HTC One mini 2 - ezek szerint a fém drága

    A tajvani gyártó aktuális csúcsmodelljének kistestvére egyszerűen gyönyörű, kapott egy kiváló kijelzőt, 13 megapixeles kamerát, jó hardvert, de nagyon drága lett.

  • HTC One M8 - One, aki duplán szereti

    A tajvaniak legújabb zászlóshajója még fémesebb külsőt kapott, ráadásul már duál kamerával rendelkezik, és a szteró hangszóró is fejlődött.

  • HTC One mini - tenyérnyi csoda

    A tajvaniak újdonsága csak nevében mini, sokak számára inkább ideális méretű. Ráadásul kívül-belül nagyon össze van rakva.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés