Itthon is megvásárolható a ROG Phone 5s és előrendelhető az 5s Pro

A csúcsmodell 18 GB RAM-mal és a jelenleg elérhető legerősebb Qualcomm processzorral licitál rá az Asus ROG Phone 5-re.

Az Asus tavasszal mutatta be a ROG Phone 5-öt, ami kérdés nélkül a legerősebb és legkomplexebb gamer alternatíva a piacon, viszont illik kicsit jobban vigyázni rá, mint egy random csúcsmodellre. A készülék belső komponenseinek egyedi kialakítása gyengébb strukturális integritást eredményezett, cserébe opció a 6000 mAh-s összkapacitású telep 65 wattos gyorstöltése és jelentősen hatékonyabb a hőelvezetés.


[+]

A mától itthon is elérhető ROG Phone 5s és 5s Pro már a Snapdragon 888 magasabb órajelekkel dolgozó verziójával növeli a teljesítményt. A Snapdragon 888+ Cortex-X1-es (Kryo 680) teljesítménycentrikus magjának órajele 3 GHz-re nőtt a korábbi 2,84 GHz-ről, a Hexagon 780 AI motor pedig 32TOPS (Tera Operations Per Second) műveleti sebességre képes a korábbi 26 helyett, ami körülbelül 20%-os teljesítménynövekedést jelent. A kijelző maradt, az érintésérzékenység viszont 300 Hz-ről 360 Hz-re nőtt.

A ROG Phone 5s itthon kétféle memóriakiosztással választható, az alapmodell 12 GB RAM-mal és 512 GB belső tárhellyel 350 ezer forintba kerül, a 16 GB rendszermemóriával szerelt verzióért pedig 370 ezer forintot kell fizetni. A ROG Phone 5s Pro 400 ezer forintba kerül, ezért az összegért viszont jár a hátlapi színes PMOLED kijelző, a hátlapba épített, extra érintésérzékeny játékvezérlők, az AeroActive Cooler 5 külső ventilátor és egy Aero tok is, viszont csak november 19-től lesz elérhető. Addig is előrendelhető.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés