Itthon is felbukkant az Oreo a Galaxy Note8-on

Hirdetés

Nem volt egyszerű szülés, de pár napja csak megindult az Android Oreo közzététele a tavalyi év egyik legjobb készülékére, a Galaxy Note8-ra, és jó hír, hogy lassan a hazai vásárlók is telepítésre válthatják a várakozást, ami mintegy 1500 megabájtot és vezetékmentes internetkapcsolatot vesz igénybe.

Nincs Note S Pen nélkül
Nincs Note S Pen nélkül, és most már friss Android nélkül se [+]

Kedves olvasóink szerint a Telenornál már várakozni sem kell: tegnap óta elérhető a telepítőcsomag. Persze van, aki már számítógépe és kellő bátorság segítségével már korábban feldobta a Samsung Experience 9.0-s verziószámú pakkot, nem a hagyományos úton. Ami az OTA frissítést illeti, úgy tűnik, a többi szolgáltatónál vásárolt és kártyafüggetlen kiadások még mindig várakozó állásponton vannak, de ami késik (és a Note8 frissítését a Samsung tényleg nem siette el), az nem múlik.

Előzmények

  • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

    Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés