Itt a Sony új szoftverfrissítési ütemterve

Hirdetés

Az Android legújabb, KitKat névre hallgató verziójának egyik újdonsága, hogy régebbi és egyben gyengébb hardverrel rendelkező készülékeken is tökéletesen képes futni. A szoftver elterjedése egyelőre várat még magára, a Sony is csak egy frissített listát tett közzé, hogy mely készülékek esetén lehet számítani az Android 4.4 megjelenésére. A dokumentum szerint a 2012-es modellek nagy részének hivatalos támogatása megszűnik, az Xperia T, Xperia TX és Xperia V szoftverfrissítése viszont még kérdéses, vagy ahogy a japán gyártó fogalmazott, "vizsgálat alatt áll".

Azok a készülékek, amelyek az Ice Cream Sandwich-en ragadtak: Xperia U, Xperia tipo és tipo dual, Xperia sola, Xperia miro és Xperia arc S. A lista szerint az Android 4.1 Jelly Bean az utolsó hivatalos firmware az Xperia SL, Xperia ion, Xperia acro S, Xperia J, Xperia go, Xperia S és Xperia P.

Remélhetőleg az Xperia T, TX és V átmegy a rostán és megkapja a legújabb Android KitKat updatet, ám a hivatalos bejelentésig még várni és izgulni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés