Hirdetés

2014. augusztus 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek  »  Okostelefon rovat

Sony Xperia SL - gyorsítósáv

Sony Xperia SL nem más, mint az Xperia S emelt órajelű változata, ám ezen kívül szinte mindenben csontra megegyeznek.

Bevezető, tartozékok

Manapság már egyre kevésbé idegen dolog a gyártóktól, hogy egy adott modellből külsőleg teljesen azonosat dobnak piacra, mindössze annyi változtatást eszközölve, hogy hardveresen módosítanak valamit az új kütyükben. Szélsőséges példa az Apple iPhone 4 és iPhone 4S (itt hardverszinten változott minden), azonban a Huawei X5 és Huawei X5 Pro, valamint a még pletykaszinten lévő HTC One X+ is méltán bizonyítják eme teóriát. Ilyenkor mindig felvetődik a kérdés, hogy ha hardveresen nem történik módosítás, akkor miért kell újabb készüléket kiadni, miért nem lehet ezt szoftveresen megoldani.

Sony Xperia SL
[+]

A Sony Xperia SL is értetlenné tesz eme kérdés előtt, hiszen az elődhöz – Sony Xperia S – viszonyítva szinte csontra megegyezik minden, annyi kivétellel, hogy immáron 200 MHz-et emeltek a processzor órajelén, valamint már gyárilag megkapjuk az Ice Cream Sandwich operációs rendszert. A Sony mindenesetre egy igencsak széles termékpalettát épített fel az Ericsson februári akvizíciója óta, s szinte valamennyi árszegmenst lefedi termékeivel a japán gyártó. Ettől függetlenül a nemrég bemutatott csúcsmodellek mellett még inkább fura lépés az SL megjelenése, pláne, hogy valójában a testvérmodell árazását kapta meg.

Sony Xperia SL
[+]

Talán egyáltalán nem meglepő, hogy maga a doboz fehér színű, elég minimalista, hiszen mindössze a telefon oldalról fotózott képe, valamint a Sony logója díszeleg rajta. A csomagolás tartalma az átlagost hozza, hiszen az Xperia SL mellé a leírást tartalmazó dokumentumokat, a töltőfejet, a microUSB kábelt, valamint a normál minőségű headsetet kapjuk. A masina több színben is elérhető, hiszen megvásárolhatjuk ezüst, fekete, fehér és rózsaszín árnyalatokban is. A telefont a VIP Phone biztosította számunkra.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

 • Sony Xperia miro - a mirodalom visszavág

  A Sony Xperia miro a japán gyártó újabb alsó árkategóriás készüléke, melyhez jégkrémszendvics, kellemes sebesség és vállalható kamera jár.

 • Sony Xperia tipo - eltiporja a konkurenciát?

  A Sony Xperia tipo személyében egy újabb kicsi és kellemes árfekvésű modellt ismerhetünk meg, jó akkuval, rossz kamerával.

 • Sony Xperia acro S - stílus és tudás

  Kezünkbe került a Sony újabb csúcsmodellje, amely nem csak okos és gyönyörű, de még vízálló is, ám hazánkban elég ritkán látjuk majd.

 • Sony Xperia Neo L - az egyetlen egymagos

  A Sony Xperia Neo L az Xperia PLAY külsejére hajaz, megkapta a szokásos Sony kezelőfelületet, de kissé elszúrták az árazását.

 • Sony Xperia Ion - ionágyú

  A Sony Xperia sorozatának legnagyobb modellje HD kijelzőt, 12 megapixeles kamerát és bővíthető tárhelyet is kapott, méghozzá egy igazán impozáns házba csomagolva

 • Sony Xperia sola - kezeket a magasba

  Az Xperia sorozat legújabb tagjában debütált a Floating touch technológia, mellyel a készülék elvileg érintés nélkül is vezérelhető. Elvileg.

 • Sony Xperia U - a kis herceg

  Az új Xperia család legkisebb tagja a 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt U, mely úgy néz ki, mint nagyobb testvérei. Kellemes.

 • Sony Xperia P - fémtestvér

  Az Xperia S kistestvére spéci kijelzővel és alumínium borítással érkezik a boltok polcaira, árban viszont még kissé húzós.

 • Sony Xperia S - rögtön a csúcsra

  Új néven, de a régi termékcsaláddal támad a Sony. Az első készülék a csúcskategóriában próbál szerencsét és jó esélyekkel indul harcba.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2014 PROHARDVER Informatikai Kft.