Ismét csiszoltak kicsit a Fitbit Charge 4-en

Hasznos funkciókkal bővült a Charge 4 képességeinek listája a legújabb frissítéssel.

A Fitbit termékektől újabban nem igazán voltunk elájulva, maximum az árazástól, ami rendre nem korrelált a képességekkel és a felhasználói élménnyel. A Fitbit Charge 4 papíron igen kompetens kis karperec, egyszerű megjelenítéssel, de viszonylag komoly felszereltséggel a kialakításhoz képest. Van például beépített GPS, amit most kicsit tovább is gondoltak. Korábban az óra kizárólag a saját moduljára tudott támaszkodni, ami nem volt kimondottan pontatlan, de akár öt percet is igényben vett, mire startpozíciót talált.

1.96.29-es szoftververzióval viszont képes használni a telefon helymeghatározó rendszerét, ha pont nálunk van a csatlakoztatott készülék is. Az alváskövetés is fejlődött, pontosabban az ébresztés. Harminc perces intervallumban figyeli az alvásminőséget és igyekszik nem a legmélyebb álmunkból felzavarni az újonnan hozzáadott Smart Alarm funkciónak köszönhetően.

Most már azt is meghatározhatjuk, hogy mennyi ideig maradjon ébren a kijelző, miután aktiváltuk, arról viszont nincs hír, hogy a Ne zavarjanak üzemmód és az értesítések blokkolása ellenére is felvillanó kijelző problémáját sikerült-e végre kiiktatni. Bár ez pont beleférne a szokásos hibajavítások és fejlesztések kategóriába, amit természetesen ennek a frissítésnek a leírása is tartalmaz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés