Mit tudhat az új Fitbit Charge?

A Charge 5 renderképein feltűnő, fémes felület figyelhető meg. Lehet, hogy kibővített gesztusvezérlés, de akár új szenzorfelület sem kizárt.

Hirdetés

Az @evleaks hozzájutott egy csokor renderhez, ami a Fitbit Charge 5 küllemét megmutatják, de bővebb információkkal még a legendásan megbízható forrás sem tudott szolgálni. A Charge 4 meglehetősen kompetens eszköznek bizonyult, aminek szokás szerint meg is kérik az árát, de azért lássuk be, tényleg ritka jószág a GPS egy apró karperecben, noha a felárat azért nem feltétlenül indokolta. Mindenesetre érkezik a következő generáció, potenciálisan izgalmas funkciókkal.

[+]

Az egyértelmű, hogy a szíj kialakítását alapjaiban átvariálták - rénézésre nem is rossz ötlet - de nem ez a legfeltűnőbb a Charge 5 renderképein. A kétoldalt látható, fémes felület lehet a nyomásérzékelő gesztusvezérlésre továbbfejlesztett változata, de akár bármilyen szenzor is, amely két- vagy többpontos interfészt igényel, például EKG vagy testtömegösszetétel. Ha utóbbiak nem is jönnek be, azért a simítófelület vagy komplexebb navigáció mindenképpen ígéretes egy alapvetően egyszerű aktivitáskövető estében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés