Funkcióbővítést kapott a Fitbit Charge 3

A két éves aktivitáskövető folyamatosan kap új funkciókat, most például a Charge 4 néhány trükkjét.

Tény, hogy a Fitbit meglehetősen drága kategóriát képvisel még az egyszerűbb aktivitáskövetők sem filléres tételek és közel sem hibátlanok, de a terméktámogatásra nem nagyon lehet panaszkodni. A Fitbit Charge 3 2018-ban mutatkozott be, idén már kapott egy komolyabb frissítést, amivel elérhetővé vált a véroxigénszint-mérés, most pedig újabb funkciókkal bővül a tudáslista, ami a Fitbit Charge 4-ből már ismerős lehet.

A Charge 3 1.88.11-es szoftverfrissítése egy rakás új óralapot is tartalmaz, de az okos ébresztésnek valószínűleg jobban örülnek a felhasználók. Az óra egyrészt megpróbál optimális időpontban felzavarni egy harminc perces intervallumon belül, másrészt már nem kell az applikációban matatni, hogy beállítsuk magát az ébresztőt, megy közvetlenül az óráról is. Ugyanígy elérhető lett app nélkül a Ne zavarjanak üzemmód és az alvó üzemmód is.


[+]

Az új Agenda alkalmazás már megjeleníti az órán a naptárbejegyzéseket is és a kijelző ébrenléti idejét is testreszabhatjuk. A frissítés hat új nyelvet is tartalmaz (indonéz, brazil portugál, cseh, román, orosz és lengyel) és először az Egyesült Államokban tuningolja fel a készülékeket, majd érkezik más régiókba is.

Előzmények

Hirdetés