Ingyen tessék a Nio telefont!

Nem kerül semmibe, csak villanyautót kell mellé vásárolni.

Nem túlzás a mai, modern villanyautókat okoseszköznek hívni négy keréken, annyi technológiát és adatkommunikációs megoldást tömnek legalábbis a csúcsmodellekbe. Ez megkönnyíti az összhangot az okostelefonokkal, így nem ritka a digitális slusszkulcs, a jármű biztonságának távoli felügyelete vagy a  fedélzeti rendszer irányítása a zsebkészüléken. A Geely/Meizu, a Huawei és a Nio is rendelkezik eszközökkel mindkét kategóriában.


[+]

A Nio Phone szeptemberben érkezett meg többéves előkészítés után, 6,81"-es és 120 Hz-es LTPO OLED panellel, QHD+ felbontással, Snapdragon 8 Gen 2-vel és alsó hangon 12 GB RAM-mal, illetve 512 GB-os tárolóval. A hátlapi, tripla 50 megapixeles kameraadat sem rossz (normál, 2,8x-os optikai zoom és ultraszéles), ahogy az 5200 mAh-s telep 66 wattos vezetékes és 50 wattos vezetékmentes töltése is versenyképes.


[+]

Bár egyhamar nem lesz itthon a Nio Phone beszerezhető, Kínában kellemes akcióval motiválja a gyártó az érdeklődőket: ingyen hazaviheted, ha márciusban Nio villanyautót vásárolsz mellé! Nyilván marginális költség egy okostelefon egy drága autó ára mellett, és a márka érdeke is, hogy minél több tulajdonos ugyanolyan feliratú járművet vezessen és okostelefont használjon, elvégre a brand harminc közös funkciót nyújt a Nio Link alkalmazással.

Például az egész mobilképernyő az autós multimédia vezérlőegysége és másodképernyős kiterjesztése lehet, a jármű azonnal átveheti és folytathatja a telefonon megkezdett lejátszást és az UWB chip is tartogat trükköket. A puszta lehetőségeken túl a Nio a szigorú biztonsági protokollokra is komoly hangsúlyt fektet, amely szintén megköszöni a közös gyártást harmadik fél részvétele és esetleges biztonsági rései nélkül. Végül pedig csak jól hangzik, hogy az ember egy eszközt vásásol és kettőt vihet haza.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nio

Előzmények

Hirdetés