Ilyen lesz az LG G4 szoftveres felülete

Hirdetés

Az LG hivatalosan is megmutatta, hogy miként fog majd kinézni a G4 szoftveres felülete, ami egyébként majd a hónap végén érkezik. A UX 4.0 nagy vonalakban az eddigi verziókra épül természetesen, a rendszer eredete egészen a 2012-ben napvilágot látott Optimus G-re nyúlik vissza. Marad a legtöbb egyedi funkció: Quick Memo, QSlide, KnockON, KnockCode, valamint a gesztusvezérlések és a kameraexponálás is.

Ami mindenképpen fejlődés, hogy a kameraszoftverbe újra és egyben fejlettebben kerülnek be a manuális beállítási módok (emellett lesz egyébként egyszerű és alapvető mód is), de javítanak majd a Smart Notice-on, vagyis a kártyás értesítésen, immár összedolgozik a Google Now-val, tanul a napi rutinokból, szokásokból, és ezeknek megfelelően jelzi ki a legfontosabb információkat.

A naptár tudása is nő, ha valamelyik közösségi oldalon egy eseményre jelezzük a részvételi szándékunkat, akkor az is beépül a programba, és még emlékeztet is majd erre. Az új képgalériában lesz még változás, történések és helyek szerint is lehet majd válogatni a fotók között. Az LG G4 április 28-án debütál majd, 5,5 hüvelykes QHD kijelzővel, Snapdragon 808 chipsettel, 3 GB RAM-mal és 16 megapixeles kamerával.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Videón az LG új szoftveres felülete

    Az LG G4-gyel nem csak egy új csúcsmodell érkezik a piacra, hanem egy kicsit frissített szoftveres felület is, melynek fő funkciói most egy kisfilmen láthatók.

Előzmények

  • LG G Flex 2 - (sz)ívlapát

    A második ívelt telefonja sokkal jobban sikerült az LG-nek, mint az első, pedig az sem volt rossz. Most viszont elvileg minden tényleg a helyére került, a végeredmény impozáns, de nem tökéletes.

  • LG G Watch - minden kezdet nehéz

    Az Android Wear platform még nagyon friss. Egyelőre három olyan modellről tudunk, ami ezt használja, ezek közül az LG termékét kaptuk rövid időre kölcsön.

  • LG G3 - mindent a szemnek

    Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

Hirdetés