Ilyen lehet a Pixel 7a

Megérkeztek az első renderképek.

Odébb van még a Pixel 7a premierje, lévén az elődje csak júliusban került piacra. A Pixel 6a mindenesetre meglehetősen érdekes tagja lett a középkategóriának, hogy sokan várják a folytatását. A Google nem spórolt a hardveren, a korrekt normál és ultraszéles kamerán vagy épp az OLED panelen, amely 6,1"-en kifejezetten kezes méretű lett.


(forrás: SmartPrix) [+]

A SmartPrix máris hozzájutott a jövő évi folytatás renderképeihez, amely a Pixel 7-től vesz dizájnötleteket, ha lehet, még szögletesebb formával. A 6a-hoz hasonlóan maradhat bőven káva a hasonló méretű képernyő körül, a ház pedig 152,2 x 71,9 x 8,9 milliméterről 152,4 x 72,9 x 9 milliméterre hízhat, ami minimális gyarapodás csak.


(forrás: SmartPrix) [+]

Korábban szóba került a jack kimenet megléte, ez viszont hiányzik a renderképekről, nem úgy a két optika hátul aszimmetrikusan tájolva, a tippek szerint Sony IMX787 és IMX712 szenzorokat bevetve. Az előbbi egy 1/1,7"-es és 64 megapixeles lapka főkamera szerepkörben, ami jelentős előrelépés lenne a jóval apróbb elődhöz képest. Az utóbbi 12 vagy 13 megapixeles lehet, ultraszéles optikával.


(forrás: SmartPrix) [+]

A Pixel 7a maradhat a 90 Hz-es OLED panelnél és a beépített ujjlenyomat-olvasónál, és persze az Android 13-nál háromévnyi rendszerfrissítéssel és ötévnyi biztonsági hibajavítással. Ugyanígy az aktuális Tensor chipet is megkaphatja. Remélhetőleg ez a modell hivatalosan is ellátogat hozzánk, ám egy ideinél is rosszabb gazdasági környezetben azért nem számítunk a Google kelet-európaim hardveres nyitására.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés