Igazi munkatablet a Panasonic Toughbook A3

Strapabíró kialakítás, könnyen cserélhető akkumulátor, nagy fényerő, konfigurálható fizikai gombok, vonalkód-olvasó: a felhasználási terület értelemszerű.

Nagyon régóta létezik már Toughbook-szériájú, strapatabletes vonal a Panasonic háza táján, most pedig ismét frissült a kínálat egy masszív darabbal. A Toughbook A3 leginkább vendéglátóhelyeken, raktárokban és futároknál láthatnak el remek feladatot, hiszen a robusztus kialakítás mellett fixre programozható fizikai gombokkal találkozunk az előlapon, továbbá két darab, egyenként 3200 mAh-s, működés közben is nagyon könnyen cserélhető akkumulátor könnyíti meg a szünetmentes munkavégzést.


[+]

10,1 hüvelykes LCD kijelző van az előlapon, az 1200 x 1920 pixeles felbontás talán nem is annyira érdekes, az akár 800 nites fényerő viszont annál inkább hasznos tulajdonság. Az Android 9 Pie alapú gépen teljes méretű USB-A csatlakozó mellet USB-C is van, a hardver a Snapdragon 660, 4/64 GB-os memóriacsomaggal, microSD-bővíthetőséggel. Nem maradt el a GPS-vevő sem.


[+]

Az IP65-ös védelmű, bizonyos MIL-STD-810H szabványoknak is megfelelő géphez lehet kérni vonalkód-olvasót, nagyobb akkumulátorcellát és kiegészítő USB-A csatlakozót is, viszont már az alapár is 1182 angol font, tehát átszámolva is közel félmillió forint. A tartósság ígérete azonban hosszú távon megérheti a befektetést, a legtöbb munkaterületen ugyanis hagyományos, fogyasztói célra szánt tabletnek nem lesz túl nagy a várható élettartama.

Előzmények

Hirdetés