IFA 2022: Mindent is hoz a Honor Berlinbe

Fülhallgató, táblagép, telefon és laptop is biztosan debütál szeptember 2-án a berlini bemutatón.

Két képet osztott meg a Honor, melyeken a 2022-es IFA kiállításon bemutatandó fülhallgatójuk látható egy tesztbaba fülében. A cég korábban sajtóközleményben jelentette be, hogy szeptember 2-án Németországban bemutatót tart, a berlini eseményt pedig élőben közvetítik is a weboldalukon és YouTube-on keresztül.

Tesztelés alatt a Honor legújabb fülhallgatója.Tesztelés alatt a Honor legújabb fülhallgatója. Tesztelés alatt a Honor legújabb fülhallgatója. (forrás: Honor / GSMArena) [+]

A cég az Earbuds 3 Prót mutatta be az MWC-n, a most megszellőztetett eszköz ennek utódja lehet. Telefonos téren a Honor 70-es szériájának, vagy abból egy-két típusnak a bemutatója reális, táblagépből a Kínában már debütált 12 hüvelykes eszközt hozhatja a cég. A közlemény szerint a hangsúly az összekapcsolt jövőn van, amit már ezerszer hallottunk, érdekesebb azonban, hogy a cég elmondása szerint hatezer embert foglalkoztat kutatás-fejlesztésben és innovációs laborokban, első saját gyárukban pedig 75%-ban automatizált gyártósor készíti a telefonokat. A cég szerint a házon belüli fejlesztéseknek hála 28,5 másodpercenként elkészülhet egy új okostelefon.

A Honor első saját gyárának részlete belülről.
A Honor első saját gyárának részlete belülről. (forrás: Honor) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés