IFA 2015: Minőségi házat kaptak az Alcatel Pop családjának új tagjai

Több újdonsággal készült az IFA kiállításra az Alcatel, bemutatkozott ugyanis a Go családba tartozó Play és Watch, illetve a Pop família is új tagokkal bővült.

Hirdetés

A Pop Up névre keresztelt termék Q4-ben kerül fel a boltok polcaira, és 143 x 71,9 x 8,2 milliméteres, minőségi anyaghasználattal rendelkező külsőt kapott, amiben egy 5 hüvelykes, HD felbontású IPS kijelző fér el. A nano- és microSIM-eket fogadó eszköz Android L operációs rendszer kapott, a hardveres erőforrást pedig egy Qualcomm Snapdragon 610 (MSM8929) chipset biztosítja, 1,4 GHz-re skálázott nyolcmagos processzorral és 2 GB RAM-mal megtámogatva.

Alcatel OneTouch Pop Up
Alcatel OneTouch Pop Up [+]

A belső háttértároló mérete 16 GB, ebből 12 GB használható fel szabadon, de akár 32 GB-os microSD kártyával lehet bővíteni. A hátlapon egy 13 megapixeles, f/2.0 rekeszértékű, 1/3,06 szenzormérettel rendelkező kamerával lehet fényképezni, az előlapi optika 5 megapixeles. A 2000 mAh kapacitású teleppel ellátott mobilban WiFi, Bluetooth, FM-rádió, GPS és fényérzékelő található.

Alcatel OneTouch Pop Up
Alcatel OneTouch Pop Up [+]

A Star egy olyan modell, mely 3G és 4G variánsban is piacra kerül majd a negyedik negyedév folyamán. Közös bennük, hogy 141 x 71,5 x 8,6 milliméteres, fémből, üvegből és műanyagból építkező házat kaptak, a hátlapon egy 8, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera található. Az 5 hüvelykes HD IPS kijelző alatt alatt egy 2000 mAh-s akkumulátor biztosítja az energiát, ami körülbelül 10-12 óra beszélgetésre elegendő, és 3 óra alatt feltölthető. Adott a WiFi, a Bluetooth 4.0 és a GPS, plusz nem maradt ki az FM-rádió sem. Az adattároló 8 GB-os, ebből 5 GB használható fel szabadon.

Alcatel OneTouch Pop Star
Alcatel OneTouch Pop Star [+]

Más téren viszont különbözik a két termék, hiszen a 3G-sben MediaTek 6580 chipset dübörög és 1,3 GHz-es négymagos processzorral rendelkezik, és megvásárolható egy- és két SIM-es változatban. Adott az 1 GB-nyi rendszermemória és az Android L operációs rendszer. A 4G-s modellben már egy MediaTek MT6735P lapka dolgozik, a processzor pedig négy darab 1 GHz-es magot tartalmaz. Itt is van duál SIM-es lehetőség (dual-standby), szintén 1 GB-nyi RAM-mal találkozunk. Mindkettőben van microSD kártyahely.

Alcatel OneTouch Pop Star
Alcatel OneTouch Pop Star [+]

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés