2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

IFA 2015: Kezünkben az ASUS ZenWatch 2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Képeket és videót is készítettünk a tajvaniak okosórájáról, mely Android Wear operációs rendszert futtat, ráadásul elég gyorsan. Nem néz ki rosszul, és az ára is kedvező.

Hirdetés

A tajvani Computex kiállítás keretében leplezte a ZenWatch 2 névre hallgató okosóráját az ASUS, melyből két verzió készült, az egyik 45 x 37 (WI502Q), a másik 49 x 41 milliméteres (WI501Q) óralappal rendelkezik. Mindkét változat elérhető számos színben, IP57 védelemmel rendelkeznek és Gorilla Glass 3 üveglapot kaptak.

Nem apró, ám legalább nem kerül olyan sokba
Nem apró, ám legalább nem kerül olyan sokba [+]

Az előlapon egy Super-AMOLED kijelző található, a hátlap alatt pedig egy olyan akkumulátor kapott helyet, mely támogatja a gyorstöltést, így ha 10 percig a mágneses csatlakozón keresztül a konnektorhoz kapcsoljuk, akkor 50 százalékra töltődik fel a kütyüt. Az Android Wearnek köszönhetően a legtöbb zöld robotos rendszert futtató készülékkel kompatibilis a szerkezet (és még ugye az iOS-szel is képes együttműködni).

Nincs rajta pulzusmérő
Nincs rajta pulzusmérő [+]

A hardveres erőforrást a Qualcomm Snapdragon chipset biztosítja, a Remote Camera funkciónak köszönhetően pedig nem csak a fotózást vezérelhetjük az órával, hanem a telefon fényképezőjének a keresőjét is láthatjuk rajta. A ZenWatch 2 ára 150 eurótól, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 47 ezer forinttól indul.

Az IFA 2015-re való kijutásunkat az Alcatel One Touch támogatta.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.