Tematikus óralapokkal és kiegészítőkkel támogatja az Apple a Pride hónapot

Idén kissé másként zajlik majd a júniusi tematikus hónap, úgyhogy az Apple színes szíjakkal és passzoló óralapokkal támogatja a közösséget.

Hirdetés

A járványügyi helyzet miatt valószínűleg idén másként fog zajlani a hagyományosan júniusban tartott Pride hónap, a tömegrendezvények elmaradása viszont nem jelenti a közösség és a támogató szervezetek passzivitását. Az Apple közvetlenül is támogat ilyen szervezeteket, idén pedig egyedi Apple Watch kiegészítőkkel és a watchOS 6.2.5-ös frissítésével elérhető, harmonizáló számlapokkal foglal állást.

Apple Watch Pride Edition Sport Band és Pride Edition Nike Sport BandApple Watch Pride Edition Sport Band és Pride Edition Nike Sport Band Apple Watch Pride Edition Sport Band és Pride Edition Nike Sport Band [+]

A Pride Edition Sport Band az ikonikus szivárvány szimbólummal és a szivárványos lényegesen feltűnőbb, mint a  Pride Edition Nike Sport Band, ami diszkréten jeleníti meg a mozgalom jelképét a szíj perforációjának díszítésével és a Nike által brandelt számlapokkal. A szíjak 40 és 44 milliméteres tokozással kompatibilis kiadásban érhetők el 49 dolláros (15 ezer forintos) áron és minden Apple Watch modellel kombinálhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés