HTC One S – régebbi processzorral is

Hirdetés

A „Ville C” belső néven fejlesztett, lebutított One S létezéséről már korábban is hallani lehetett, ám akkoriban még nem lehetett tudni pontosan, hogy a tajvani gyártó a saját hazájában szeretné piacra dobni az 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 helyett 1,7 GHz-es Snapdragon S3 processzorral szerelt változatot. A magasabb órajel elsőre ugyan gyorsabb működést sugallhat, ám az előző generációs megoldás az első tesztekben is bebizonyította, hogy nem csak lassabb, de többet is fogyaszt utódjánál. Az ePrice értesülései szerint miden más téren változatlan maradt a mikroív oxidációval megerősített alumínium burkolatban meglapuló HTC One S, mely kezdőára Tajvanon 17 900 tajvani dollár, azaz 144 000 forint körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC One S – darabokra szedve

    A DirectFix videó útmutatója a HTC One S belső felépítésének bemutatásán túl jól jöhet a garancia elvesztése utáni hibajavításokhoz is

  • HTC One V - legenda csak egy one

    A korábbi Legend formatervére építkezik a HTC új készüléktriójának legolcsóbb tagja, amely így sem egy filléres termék. Viszont egyedi.

  • HTC One S - acéloS

    Noha papíron gyengébb nála, a HTC One S esetenként még a csúcsmodellnél is jobb teljesítményt nyújt, ráadásul igen szépre és vékonyra sikerült.

  • HTC: Egyedi hiba a One S kopása

    A tajvani gyártó közleménye szerint csak egyedi esetekben fordulhat elő a One S burkolatának kopása.

Hirdetés