Honor blog: Matekfeladvány a Honor 20 bemutatójának időpontja

Hogy hol és mikor lesz a legújabb Honor csúcsmodell bemutatója, azt már az alábbi meghívóból ki lehet sakkozni.

Megérkezett a Honor meghívója a következő telefonjuk bemutatójára. Az nem titok, hogy mi lesz a termék neve, öles betűkkel ott olvasható a kép jobb felső sarkában, de már mi is írtunk róla párszor: a Honor 20 érkezik majd meg, ráadásul itt nem csak egyetlen telefonról van szó, hiszen a meghívóban is úgy szerepel, hogy Honor 20 series, ami azt jelenti, hogy egynél biztosan több eszközről rántják le a leplet, a korábbi évekből kiindulva az garantálható, hogy egy Honor 20 lite is felbukkan.

[+]

A dátum és a helyszín viszont kvázi a feladvány része, ebből ez utóbbira szerintem az emberek 99%-a kapásból vágja majd a választ, nehezen lehetett volna találni ennél jellegzetesebb fotót a városról, ahol a Honor 20-at bemutatják. Az időponttal viszont trükköztek egy keveset, biztos mindenki találkozott már közösségi oldalakon ilyen feladványokkal valami klikkmágnes szöveggel, hogy 10-ből 9 ember nem tudja megfejteni, de azért annyira nem nehéz a történet, csak egy alapvető matematikai szabályt kell hozzá ismerni.

Mindenesetre mi ott leszünk, hogy a helyszínről számolhassunk be a Honor 20 érkezéséről, ha minden jól megy, akkor nagyon hamar lesz tesztünk is az újdonságról, amely a meghívó alapján természetesen a fotózásra teszi a hangsúlyt, de ez nem nagy meglepetés, hiszen látjuk azt, hogy az anyavállalat Huawei is ezen a területen fejleszt a leginkább.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt