Honor blog: A Honor 10 európai startjával egy időben új blog is indul

Noha az utóbbi időkben felröppentek bizonyos pletykák, hogy a Honor elhagyja a hazai piacot, ezek elsősorban félreértéseken alapultak. Leginkább annyi történt, hogy a Honor egyre jobban különválik az anyacég Huawei-től, egyre több területet abszolút különállóan visznek, ezek közé tartozik a logisztika, az értékesítés, a marketing és a PR is, jelenleg mindezt a régiós központból koordinálják (Varsó), viszont a Honor 10-zel elég markánsan mutatni fogják, hogy szó nincs semmiféle kivonulásról.


[+]

Egyrészt a jövőben a Honor márkával kapcsolatos információkról igyekszünk egy fokkal szervezettebb módon hírt adni, ennek terepe lesz az ezzel a bejegyzéssel induló Honor blog. Ezzel együtt a Honor hazai kommunikációjának felhasználói frontjának jelentős bástyáját fogja képezni az a Nagy Honor topik nevű fórumtéma, ahol a Honor szeretne kapcsolatot ápolni a hazai vásárlókkal, érdeklődőkkel és rajongókkal. Ide lehet szórni a konkrét készülékekkel, a márkával, a frissítésekkel, a tervekkel, az eseményekkel és a különböző egyéb igényekkel kapcsolatos kérdéseket, amelyeket a gyártó igyekszik majd meglehetősen aktívan megválaszolni. Persze ettől még az egyes Honor modellekhez nyílt (és jövőben nyíló) téma sem tűnik el, sőt. Az oda érkező kérdéseket is megpróbálják majd nyomon követni.


[+]

Mindezen változások és újdonságok pedig abszolút aktualitást kapnak a Honor 10 európai bemutatójával, amire már elindult a visszaszámlálás, alant pedig megtalálható a 15-én esedékes élő közvetítés ablaka, ahol élőben lehet majd nézni a londoni rendezvényt.

A Honor blogban pedig elsősorban a márkával kapcsolatos hírek és információk kapnak majd helyet, rögtön a Honor 10 részletes bemutatása következik a bejelentést követően, nagyban szervezünk egy interjút George Zhao elnökkel is (vele mondjuk pont mindenki interjút próbál szervezni), tervben vannak hazai események, nyereményjátékok, nyilván jönnek még az idén új modellek csőstül, úgyhogy nem lesz különösebb probléma ezt a blogot élettel megtölteni, plusz ott a fórum, ahol majd bizonyára fel fognak bukkanni érdekes témák, amiknek utána lehet kicsit menni és blogbejegyzést kanyarítani belőle.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt