Honor blog: Londoni fotótúra az új Honor 10-zel

Ha az ember egy Honor 10-zel fotóz és nem akar különösebben trükközni, akkor is három dolgot el kell dönteni a képek készítése előtt. Egyrészt a felbontást, ami akár 24 megapixeles is lehet (ilyenkor a fekete-fehér szenzor adaira vetíti rá a kisebb, 16 megapixeles RGB szenzor információit a gép), de ebben az esetben nem elérhető az AI segítsége és a hybrid zoom.


[+]

Ha 16 megapixelben fotózunk, akkor újabb döntési ponthoz érkezünk: szükségünk van-e az AI támogatására, vagy sem. A legtöbb embernek valószínűleg ez egy idő után nem is lesz kérdés, az AI elég sokszor turbózza fel úgy a képeket, hogy azok látványosabbak lesznek, ha nem is feltétlenül, a szó fotós értelmében jobbak. Élénkebb, megragadóbb, de mesterségesebb eredmények születnek így, a közösségi oldalakon való megosztáshoz viszont ezek jobban idomulnak, a kijelzőn is jobban néznek ki.


[+]

Londonban volt lehetőségünk a vadonatúj Honor 10-zel tenni egy kört, egy városi sétánál pedig sokszor a kétszeres zoom is jól tud jönni, ezekkel a képpárokkal kezdjük ezt a kis bemutatót, alant:

Most jöjjön egy csokornyi, 24 megapixeles, AI-t nélkülöző felvétel:

És egy sereg olyan kép, amilyet általában fognak csinálni a felhasználók, 16 megapixeles felbontással, engedélyezve a témafelismerést. Nappal és este is.

Akad még egy portré és egy szelfi is (alul) a rend kedvéért.


[+]

A Honor 10 részletes tesztjével még adósak vagyunk, de már készül, hamarosan azzal is jelentkezünk, mindenképpen előbb, mint a június közepén esedékes magyarországi értékesítési start. A Honor márkával kapcsolatos kérdésekre pedig a márka hivatalos fórumában igyekeznek az illetékesek válaszolni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények