Ismerős-ismeretlen küllemmel jöhet a Pixel 4a

A Google csúcskészülékeknél kisebb visszhanggal, ám közel olyan kitűnő kamerával startolt el idén a Pixel 3a és a Pixel 3a XL, és mivel a keresőóriás zászlóshajói nem csak drágák, hemzsegnek is a hibáktól, logikus választás lehet helyettük egy felső-középkategóriás referenciamobil, amely közelebb áll a legendás Nexusok szemléletéhez.

A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján
A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

Az OnLeaks és a 91Mobiles állítólag hozzájutott a Pixel 4a terveihez, és ha küllemre különösebben nem is izgalmas a 2020 első felére várt generációváltás, a megengedhető árú Google mobil több érdekes részletet rejt.

Ilyen a kameralukas előlap elfogadható méretű kávákkal – ez előnyösebb képernyőarányt jelenthet a Pixel 4-ekkel szemben. A forrásoldal egyébként 5,7/5,8"-es képátlóra számít a kisebbik 4a esetében, 144,2 x 69,5 x 8,2 milliméteres házba zárva. A főkamera hátul 12,2 megapixeles lehet, a többi pedig a jelenlegi képek alapján semmilyen: a renderek a négyzetes kamerarészen egyetlen optikát és a LED villanót ábrázolják.

A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján
A Pixel 4a külleme CAD fájlok alapján (forrás: OnLeaks / 91Mobiles) [+]

A 91Mobiles szerint a Pixel 4a és 4a XL a 2020-as Google I/O konferencián startolhat el fekete, fehér és bíbor színben, jack kimenettel, 4/64 GB-os alapkiszereléssel és Snapdragon 730 vagy 765 szériás rendszerchippel. Az utóbbi azt jelentené, hogy a família készen áll az 5G hálózatok használatára.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Pixel 3a teszt - a Nexus szellem-e?

    A középkategóriát felfelé kitolva kínálja a Google csúcsmobilok letisztultságát és kameráját ez a kedvezőbb árú, bár megkésett formájú referenciatelefon.

  • Elstartolt az idei Google I/O

    A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás körül forgott a nyitóesemény, de időközben belenézhettünk az Android P új kezelőfelületébe és funkcióiba is.

Hirdetés