Hivatalos: október 13-án Apple rendezvény!

Idén nem szeptemberben mutatta be a következő generációs iPhone-okat az Apple, pontosan egy hét múlva azonban várhatóan ezekről is lehull a lepel.

Hirdetés

Hi, Speed. Ez lett az október 13-ai, azaz jövő hét keddre eső online Apple-rendezvény mottója. Most már tényleg meglepő lenne, ha nem az iPhone 12-generációt mutatnák be: a legoptimistábbak a szokásos szeptemberi időpontra várták a mobilokat, de azt már korábban lehetett tudni, hogy késik az új típuscsalád, helyette Apple Watch-okat és iPad-eket mutatott be akkor a gyártó. A mottó esélyesen utal arra, hogy a csúcs-iPhone-ok 5G-t kaphatnak idén, ám a szögletes formavilágon és az Apple A14 rendszerchipen kívül nehéz egyezményes információcsomagot találni arról, milyenek lesznek az újdonságok, most már talán tippelgetni sem érdemes.

Jöhet még AirTag, AirPods Studio, kisebb HomePod, egyesek az ARM-alapú Mac gépek érkezését is sejteni vélik - szinte biztosan sok érdekesség lesz október 13-án, cupertinói idő szerint délelőtt 10-kor, ami egyébként nálunk este 7 órát jelent.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone XS - kerül, amibe kerül

    A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Hirdetés