Hivatalos előzetest kapott a Redmi Note 10

Vékony és könnyű lesz, játékra szánt Snapdragon rendszerchipet kap, továbbá Gorilla Glass és IP52-es védelemmel is rendelkezik majd a kedvező áron várt újdonság.

Március 4-én mutatkozik be a jó ár/érték arányáról ismert Redmi Note-széria legújabb tagja, a Redmi Note 10. Tavaly a Xiaomi hatáskörébe tartozó, de önállóan működő márka rengeteg Redmi 9-es variánst hozott ki, 4G-s, 5G-s, sima és Pro, a végére már kissé nehéz is volt követni, és nem kizárt, hogy a 10-esekkel is ez lesz, mindenesetre a család első tagja az imént már említett Redmi Note 10 lesz, amivel kapcsolatban már hivatalos előzetes is érkezett.


[+]

Ezek alapján frissített külső várható, az előzőnél vékonyabb és könnyebb kialakítással, továbbá Gorilla Glass előlapi védettséggel és IP52-es nedvesség- és porvédelemmel. A képeken középső kameralyuk, hagyományos beszédhangszóró és oldalsó ujjlenyomat-olvasó látható, bár ez utóbbit a fotóról nehéz megítélni, meg persze lesz egy minimális kamerapúp is, egyelőre ismeretlen beltartalommal, bizonyos források szerint 108 megapixeles főkamerával.


[+]

A Qualcomm rendszerchip biztosnak mondható, a gyártó szerinti gaming SoC állítólag a Snapdragon 750G, tehát egy 8 nanométeres, 5G-s, akár 120 fps sebességű játékélmény támogató chipet várhatunk, kérdés, hogy a Note 10 képfrissítése is alkalmazkodik-e majd ehhez: a jelenlegi állítások szerint igen, viszont cserébe sima LCD technológiát lehet csak várni. Lesz sima és Pro változat is, előbbi fehér, zöld és szürke színekben, míg a komolyabb modell bronz, kék és szürke színekben válhat elérhetővé a közeljövőben. Minden más a március 4-i bemutató napján derül ki teljes bizonyossággal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Redmi

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés