Szuper-makrót ígér a Redmi

A Redmi alelnöke a Twitterre posztolta a Redmi Note 10 újdonságát, idő közben pedig a készülékről készült kép is kiszivárgott.

Az már biztos, hogy a március 4-én bemutatkozó Redmi Note 10 hátlapi kamerarendszerében találunk makró szenzort, ami az esetek többségében teljesen használhatatlan és nehezen kezelhető. Alapvetően már egy autofókusz is rengeteget segít a dolgon, de az jellemzően mindegy, hogy 2 vagy 5 megapixeles felbontáson szerencsétlenkedünk. A Redmi Note 10 viszont úgynevezett Super-Macro lencsét kap.

A Super-Macro technikailag egy 5 megapixeles, de telés szenzort jelent, amivel kétszeres nagyítást érhetünk a készülék mozgatása nélkül. A kiszivárgott képen egyébként az alapmodell látható, ami a leolvasható információk alapján 6,43 hüvelykes AMOLED panellel és sztereó hangszórópárral érkezik középre pozicionált kameralyukkal, hátul pedig 48 megapixeles főkamerával az ultraszéles és makró szenzor mellett.


[+]

Az 5000 mAh-s akkumulátor a nem-Pro verzió esetén is megkapja a 33 wattos gyorstöltést, amihez a Redmi szériában egyelőre töltőfejet is ad a Xiaomi. Eddig legalábbis adott. Hardveresen pedig a 11 nanométeres Snapdragon 678-ra számíthatunk a csütörtöki bemutatón.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés