Hirdetés

A legolcsóbb LG modell is bemutatkozott

Az újdonságokat az MWC-re tartogatták, jelen körülmények között viszont csak simán elérhetővé teszik a készülékek termékoldalát.

Az LG rendszerint a barcelonai MWC-n mutatja be az új szériákat, de egyrészt az első között léptek vissza a részvételtől, másrészt el is maradt a rendezvény. Úgyhogy csak simán érkeznek az idei modellek, tegnap a K széria, ma pedig egy belépő szintű megoldás, ami a gyártó legolcsóbb és érzésre viszonylag kompakt (147,3 x 71 x 8,9 mm) ajánlata is egyben. Az LG W10 Alpha Ázsiában és Indiában 45 ezer forint körül lesz elérhető, viszont teljes értékű Android 9 rendszerrel és ennek megfelelő hardverrel.

Hirdetés

[+]

Unisoc SC9863A (korábbi Spreadtrum) szett nem valami biztató, de a 28 nanométeres, nyolc, maximum 1,6 GHz-es Cortex-A55-ös egység 3 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel ezek szerint nem csak az Android Go rendszereket bírja el. Pedig az LG W10-be tavaly belefért egy Helio P22, egy másodlagos, 5 megapixeles kamera és ujjlenyomat-olvasó is, akkori árfolyamon 37 ezer forintnak megfelelő rúpiáért.


[+]

Az 5,71 hüvelykes, 19:9-es képarányú, HD+ felbontású LCD panel csepp alakú szenzorszigete egy 8 megapixeles előlapi kamerának ad helyet, hátra pedig ugyanilyen felbontású egység került autofókusszal és 1080p videofelvételi képességgel. Ujjlenyomat-olvasó nincs, marad a 2D arcazonosítás, az üzemidőt pedig elvileg elvileg 12 óra beszélgetés vagy 5 óra videózás erejéig a 3450 mAh-s telep biztosítja.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés