Három modellel érkezik a Xiaomi Mi Pad 5 széria

Kezd letisztulni a kép a Xiaomi új, felső kategóriás táblagépeit illetően.

Rengeteg információ szivárgott már ki a Xiaomi új, felső kategóriás táblagépeivel kapcsolatban, de nem igazán volt egyértelmű, hogy végül melyik lapkakészlet, töltésteljesítmény vagy megapixelszám lesz a nyerő. Nos, úgy tűnik, mindegyik, csak nem egy készülék esetében. A legfrissebb értesülések alapján összesen három modellre számíthatunk a Mi Pad 5 szériában, az egyszerűség kedvéért most lite és pro megkülönböztetéssel hivatkozunk rájuk, bár a hivatalos megnevezés még nem ismert.

Mindhárom eszköz 10,9 hüvelykes, 1600 x 2560 pixel felbontású IPS panelt kap 120 Hz képfrissítéssel és 360 Hz érintési mintavételezéssel, az alapmodell és a pro viszont Snapdragon 870-es szettel dolgozhat, előbbi WiFi modemmel és 12 megapixeles kamerával, utóbbi viszont 5G adatkapcsolati képességgel és 48 megapixeles főkamerával.

A lite variánsról tudunk a legkevesebbet, de vélhetően ehhez a verzióhoz jár majd a Snapdragon 860 és a 33 wattos gyorstöltés, míg a komolyabb modellek 8750 mAh összkapacitású telepét 67 watt teljesítménnyel lehet majd tölteni. A 4096 pontos nyomásérzékenységgel bíró kapacitív érintőceruzát és a billentyűzetes tokot mindhárom eszköz támogatja, a Dimensity 1200-zal vagy Snapdragon 768G szettel szerelt táblagép pedig valószínűleg nem a Mi Pad 5 sorozatban mutatkozik be, hanem egy Redmi készülék lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés