Három hét múlva debütál a ROG Phone 3

Az Asus játékra szakosodott csúcsmobilja a 144 Hz-es paneltől a 16 GB RAM-on át a gigászi telepig mindent tudni fog. Állítólag.

Nem csak a hajlítható képernyős ketyerék zavarták fel az ellaposodó mobilpiac állóvizét, hanem a kifejezetten játékra szakosodott, extra hűtéssel, gombokkal, akkumulátorkapacitással, hangerővel és szoftverfunkciókkal felvértezett gaming telefonok is. Amikor pedig a játékokban jártas Asus az első ROG Phone-t egy komplett gurulós bőrönd formájában küldte ki tesztre tucatnyi tartozékával, sejteni kezdtük, hogy komolyan veszik a dolgot.


[+]

A készülék odatette magát, a folytatás pedig még jobb lett, így furcsa lenne, ha a ROG Phone 3 elhasalna a legjobb 2020-as gaming telefonok versenyében, amelyhez július 22-én, online bemutató keretében csatlakozik. Pletykáltak már felturbózott Snapdragon 865+ SoC-ről 5G modemmel, 16 + 512 GB-os konfigurációról, 64 MP-es főkameráról, 6000 mAh-s telepről és 144 Hz-es AMOLED panelről, az extra gombok és hűtés, a LED dekoráció, valamint a jófajta sztereó hang pedig mindenféle kéminformáció nélkül borítékolható. Mondjuk a magas kezdőár is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • Nubia Red Magic 5G - nem játékszer

    A Nubia Red Magic 5G legtöbb kritikus ponton fejlődött a korábbi generációhoz képes, a teljesítmény még mindig kifogástalan, de szoftveres oldalon viszont van még mit igazítani.

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

Hirdetés