1v1-et játszik az Asus és a Lenovo

A két gyártó ugyanazon a napon szándékozik bemutatni új gamer készülékeit, az Asus a harmadikat, a Lenovo pedig az elsőt.

Július 22-én az Asus RoG Phone 3. ezen a néven és első Lenovo Legion száll harcba. Legalábbis az időzítés nem lehet véletlen. Mindkét gyártó ezt a napot szúrta ki a bemutatóra, így a RoG Phone 3 és a Lenovo Legion jövő szerdán, de eltérő időpontban és helyszínen mutatkozik be. Az Asus virtuális eseménye Indian Standard Time szerint este nyolc körül kezdődik (itthoni idő szerint olyan fél hat körü), míg a Lenovo Pekingben fél 8-kor debütál (fél 2-kor).

És mint közben kiderült, mindkét készülék a (végre) frissen bejelentett Snapdragon 865+-szal érkezik. Felesleges lenne azzal sakkozni, ki az első, időzóna kérdése, de nálunk a Lenovo készüléke lesz az első olyan ultramobil SoC-vel, amely átlépte a 3 GHz-es elméleti határt. A GPU számadatait egyelőre nem részletezték, de a Qualcomm 10%-os teljesítménynövekedést ígér a Snapdragon 865-höz képest, az új szett mellett pedig abszolút csúcskonfigurációra számítunk mindkét készülék esetében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés