Hirdetés

2017. szeptember 26., kedd

Gyorskeresés

Három évig lesznek HTC Nexus mobilok?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PocketNow

Kínai források szerint előnyös szerződést kötött a HTC a Google-lel: három esztendőn át érkezhetnek zöld robotos referenciamobilok a tajvaniaktól.

Hirdetés

Nem indult jól 2016 a bevételek tekintetében a tajvani HTC-nek, és alighanem valami nagy dobásra lesz szükségük, hogy a vásárlótömegeket visszanyerjék. Ez lehet a kémhírek szerint HTC 10 néven, Snapdragon 820-as SoC-vel és 12 megapixeles UltraPixel kamerával elstartoló új csúcskészülék, amely egyes források szerint április 11-én, újabbak szerint pedig 19-én mutatkozik be.

Google Nexus One
A HTC a Nexus széria kezdetétől jelen one, a sort a Nexus One indította [+]

A HTC a saját, Sense UI-s okostelefonjai mellett a Google referenciamodelljeiből is kivette a  részét, illetve a One sorozatnak is megjelentek Google Play Edition variánsai, szintén vegytiszta Androiddal. A MyDrivers úgy tudja, hogy a partnerkapcsolat nemrég új szintre lépett: a tajvaniaknak sikerült három évre szóló szerződést kötni a keresőóriással, így több évig érkezhetnek HTC logós Nexus ketyerék – a legutóbbi ilyen a Nexus 9 táblagép volt. A PocketNow szerint akár mindkét idén esedékes referenciamobilt a HTC szállíthatja, és a nyomásérzékeny képernyő szókapcsolat is elhangzott.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.